2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
نه بیوپسی به عمل نمونه برداری اقایون هم گفته میشه

گلم معنی بیوپسی کلا نمونه برداری هست اینو میدونم اونطور گفتم دوستمون بهتر متوجه بشن , میکروتسه ماله اقایون هست 😍💐💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم معنی بیوپسی کلا نمونه برداری هست اینو میدونم اونطور گفتم دوستمون بهتر متوجه بشن , میکروتسه ماله ...

و یه نوع بیوپسی هم هست که یه نوع توده رو برش میدن و از داخل اون توده نمونه گیری میکنن 

خانوما يه سوال من ديروز رفتم تشييع جنازه دوستم يه كوچولو گريه كردم الانم توي هفته 12هستم ولي از دير ...

سلام‌عزیزم‌خوبی

توتاپیک‌هات‌فهمیدم‌شماهم‌برابچه‌دوم‌مشکل‌داشتید

میشه‌منم‌راهنمایی‌کنی

بعدچندسال‌باردارشدی؟مشکلتون‌پیداشد؟چیکارهاکردی؟

منم‌۴بارآیوآی‌کردم‌بایه‌انتقال‌منفی😔

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ممنونم عزیزم آخه من سری اول که انتقال دادم دو قلوهام هفت هفتگی هر دو رشدشون متوقف شد به خاطر همین چو ...

عزیزم واسه اون اتفاق خیلی متاسفم 😔 

ولی الان دیگه قراره حتما حتما بیاد تو بغلت 😍😍😍😍

قربونت دلم .مرسی عزیزم والا دکتر نصر خودش ویزیت نمیکنه که.اینبار میخوام با دکتر علیرضایی پیش برم انش ...

انشالله که دست دکتر علیرضایی خیره و خیلی زود همه ما خوشحال میشیم عزیزم 😍😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام خانما خوبین  خداروشکر من دوباره رفتم سونو و قلب نی نیم تشکیل شده بود  گفتم بیام این ...

سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 خدا رو شکر انگار روی ابرام 

ان شاالله که به سلامتی بغلش کنی 😍 😍 😍 😍 

خیلی برات خوشحالم 

عزیزم شما متفورمین میخوری ؟  من روزی دو تا میخورم  دکتر غدد گفت بعد سونو قلب یه دونه بخو ...

والا نه من متفورمین نداشتم 

الانم واقعا نمیدونم حرف کدوم رو گوش کنی

من بودم احتمالا حرف غدد رو گوش میکردم 

سلام زینبی جون این آزمایش ینی چی؟ برامن بالاست ینی میتونه مشکل ساز باشه برای بارداری؟ Eos &n ...

سلام عزیزم فکر کنم ایوزینوفیل در آزمایش CBC diff رو میگی

ببین گلم این یه جور گلبول سفید هست که تو حساسیت ها بالا میره 😉

خانمای عزیز روزتون بخیر.....ببخشید کیا رفتن اکوی قلب جنین هزینه اش چقد شده....؟واینکه تا چه مدت انوک ...

گلم دو بار اکو کردم

یک بار 18 هفتگی برای رد مشکلات ماژور قلبی 

یکبار هم 26 هفتگی برای رد مشکلات مینور قلبی

هر دو هم کاملا نرمال بود

من کلینیک صدر تو میدون ولیعصر انجام دادم و با دفترچه تامین اجتماعی رایگان بود

دمترش هم عاااااااااالی بود، دکتر حسام دانش آموز، تو بیمارستان نیکان اگر پارسال میخواستم پیش خودش برم هر بار باید 400 میدادم، که اونجا خیلی راضی بودم 

فقط چون دولتی هست شلوغه و پارسال کرونا نبود اما امسال فکر کنم تو ماشین بشینی تا نوبتت بشه بهتره

انوکسا رو میشه دور بازو هم زد 

سلام دوستان  ضربان بالای قلب برای جنین ضرر داره ؟ فشارم بالا نیست ولی ضربان قلبم بالاست نمیدون ...

سلام عزیزم اگر ضربان قلب خودت بالاست مشکلی نداره 

خصوصا اگر بقیه فاکتورها نرمال باشه 😉😉😉