2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
ثمین جان تخمک کشی و انتقالتم میخوای با دکتر علیرضایی باشه؟ 

والا هنوز تصمیم نگرفتم فعلا برا ۱۵ دی از ایشون نوبت گرفتم الان.من فکر میکنم قطعا دکتر خوبی هستن که توی مرکز مام هستند

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ایشال به سلامتی قلب خوشگلش رو ببینی و ۱۲۰ سال براش بتپه عزیزم انتقال شما کی بود ؟کی ازمایش دادید&nb ...

ممنونم عزیز دلم انتقالم سوم آذر بود هفدهم ازمایشم مثبت شد بیست و پنجم رفتم سنو ساک فردا نهم هم میرم برا سنو قلب 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مام واقعا عالی بود دکتر روش عوض کرد گفت تو اندومتریوز داری باید فریز انتقال بدی و دو دوره دعا بزنی ق ...

سلام عزيزم منم مي خوام از ابن سينا برم مام اينسري هزينه ويزيت و سونو اونجا رفتين چقدر شد ؟

سلام خواهرای عزیزم فردا ایشالا میرم سنو قلب بدم التماس دعا دارم ازتون تورو خدا دعا کنین قلب کوچولوشو ...

الهي كه صداي قشنگ قلبشو ميشنوي💕💕💕

عزيزم دكتر بعد سونو ساك تعداد استراديول رو كم كرد براي شما؟؟

آخه عزیزم نه آنوکسا بهم دادن و نه آسپرین ،فقط روزی نصف پردنیزولون بهم دادن، فکر کنم اگر آزمایش انجام ...

آزمایشهاتو پس کامل بده ببر نشون بده تا خیالت راحت بشه. 🙂

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم این مایع که تو رحمته مال جیه؟چون به منم همینو گفتن

نمیدونم‌واللا

گفت‌احتمالا‌‌دهانه‌رحمت‌تنگ‌هس

بایه‌میله‌ای‌دهان‌رحمم‌بازکرد..

دیگ‌چیزی‌درموردش‌نپرسیدم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزیزان خانم های گل من باید تخمک اهدایی بگیرم بخوام تهران انجام بدم به نظرتون کدوم مرکز بهتره؟ ...

عزیزم تو مام خیلی راحته حتی همدیگه رو هم میبینن.۳تاهم واسطه داره.دکتراش هم باید تاییدکنن اهدایی هارو.