2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045189 بازدید | 684433 پست
روز چندمی یه بی بی بزن دیگه 😍

روز ۱۳ هستم ،جنینام ۳ روزه ن ،راستش جراتش رو ندارم 😭

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی عزیزم برای اینکه داخل پودر مکش نداشته باشه و آب مقطر تند کشیده نشه قبل از تزریق با سرنگ هوا تز ...

مرسی عزیزم

همون اول هوا رو داخل پودر کنم یا بعد اینکه آب مقطر رو ریختیم تو پودر و مخلوط کردیم هوا رو با سرنگ تزریق کنم؟

آمپول و شیاف پروژسترون استفاده کن عزیزم نترس عزیزم چیزی نیس لکه بینی رو اکثرا دارن نگران نباش 

مرسی گلم ،انشالله که همینطور باشه 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه ها من بی بی زدم منفی بود الان خونه بابام اینام،خدا به دلم رحم کنه،به دل مادرم😔😔

بچه ها بعد نیم ساعت یا ۴۰ دقیقه رفتم دوباره نگاه کردم یه هاله کمرنگ انداخته بی بی؛نمیتونم الکی امیدواربشم،تجربه ای داشتین؟

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
بچه ها بعد نیم ساعت یا ۴۰ دقیقه رفتم دوباره نگاه کردم یه هاله کمرنگ انداخته بی بی؛نمیتونم الکی امیدو ...

عزیزم روز چند بی بی زدی؟ من به شخصه هیچوقت نشده بی بی الکی حاله بندازه یعنی بعد ۱۰ ساعتم رفتم نگاش کردم مثله برف سفید بوده حالا نمیدونم واسه شما چجوریه؟ شاید بتا پایینه هنوز اگه خیلی زود زدی. جنینات چند روزس؟ میخوای نگو به کسی صبر کن باز فردا یا پس فردا یکی بزن ببین پررنگ تر میشه

آخه‌میبینی‌‌‌‌من‌تواین‌۵سال‌بچه‌دارکه‌نشدم‌هیچ‌ هزارتامشکل‌پیداکردم.. کاش‌خدابهم‌‌دیگ‌نمیخاست‌بچه‌ ...

گلم منم ۶ سال بچه دار نشدم روز اول رفتم دکتر گفتن سالمی برو یک سال دیگه اگه باردار نشدی بیا بعد از ۶ سال دیدم انقدر مشکلات مختلف سراغم اومده که از دکتر رفتن وحشت داشتم هر دفعه میخواستم برم دکتر ولی انشالله اخر راهش شیرینه انشالله دامنت به زودی سبز بشه عزیزم و جبران همه این روزای سختت بشه

سلام دوستای گلم خوبین؟ 

مادرم ازامروز به نیت بچه دارشدن همتون 14تاحدیث کسابرای14روز شروع میکنه میگه انشالله همتون دلتون شادبشه. خواستین خودتونم شروع کنید. من خودمم میخونم, التماس دعا مادرمنم دعاش کنیدحالش خوب بشه. 

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

سلام دوستای گلم خوبین؟  مادرم ازامروز به نیت بچه دارشدن همتون 14تاحدیث کسابرای14روز شروع میکنه ...

سلام گلم شما هم دیدم ذخیرت تقریبا مثه منه1/7

چند تا جنین برات تشکیل شد؟

شوهرت سالمه؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
سلام عزیزم خوبی والا زودترین زمان 5 هفته و 4 روز هست حدودا  اندازه ساک حاملگی رو اون موقع فقط ...

ممنونم عزیز دلم الحمدلله خوبم.....ایشالله که خدا به خودت و خونواده ات احر دنیا و اخرت بده که انقدر صبورانه جواب میدی....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام دوستای گلم خوبین؟  مادرم ازامروز به نیت بچه دارشدن همتون 14تاحدیث کسابرای14روز شروع میکنه ...

ان شاءالله گلم حال مامانت خوب بشه و سلامتیش رو به دست بیاره

ممنون از مامان گلت عزیزم از طرف من تشکر کن ان شاءالله خدا حاجت مامانت و خودت رو به همین زودا حاجت روا بشین 😍💐😘

عزیزم روز چند بی بی زدی؟ من به شخصه هیچوقت نشده بی بی الکی حاله بندازه یعنی بعد ۱۰ ساعتم رفتم نگاش ک ...

به کسی نگفتم هنوز،جنین ها  سه روزه ان،آزمایشم برا دوشنبه ۸ دی هست.من شنبه دوهفته قبل  انتقال دادم،با روز انتقال امروز  میشه ۱۴ روز،آخه زود هم نیست که.

راستش دیشب هم یه بی بی همینجوری امتحانی زدم،ولی همونجوری سفید مونده،تو رو خدا برام دعا کن...

عزیزم روز چند انتقال هستی؟عکس نداری؟شاید بعداز ۱۰دقیقه افتاده ومتوجه نشدی 

با روز انتقال امروز ۱۴روز..نه عکس نگرفتم..

نمیدونم بعد ۲_۳ دقیقه ولش کردم اومدم 🤦‍♀️