2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
جواب آزم گرفتم بچه ها منفي بود واسه بار پنجم 😭😭😭

متاسفم عزیزم چه لحظه مزخرفی و چه درد ناکه این لحظه ی لعنتی

خدا صبرت بده و توان دوباره با قدرت شروع کنی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالا شمام بزودی بیای و خبر بارداریتو بگی خوشم‌میام انرژی داری و موفق میشی

مرسی عزیزم انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
@زینبی_بابا   سلام عزیزم خوبی من امشب ساعت هشت شب پریود شدم امروز روز اولم میشه یا فردا؟

فردا عزیزم ببخش من جواب دادم

اره کم بخور نفخی نخور از 12 هیچی نخور چون بیهوش میشی خطر ناکه 

پری جون امروز پانکچر شدم

به هوش اومدم تهوع داشتم ولی شکر خدا راحت بود

البته هایپر شدم گفتن انتقال احتمالا ماه بعد بشه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
دقیقا ان شاءالله مشکلت رفع میشه چیزی نیست که نگران باشی هزارتا بهونه میتونی بیاری واسه شیرینی بگی د ...

آبگینه جان امروز پانکچر شدم

دیشب کلی بهانه آوردم هیچی نخوردم بازم کلی تهوع داشتم😀ولی در کل بد نبود

حیف هایپر شدم انتفالم افتاد عقب

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

سلام خانمای عزیز دکترم دو روز قبل پانکچر برام قرص  کابرلین تجویز کرد شبی یک عدد 6 تا بود امروز بعد پانکچر هایپر شدم رفت برای سیکل بعدی قرصمو باید ادامه بدم؟ 

برای من سه روزست، ولی برای تخت کناریم که بلاست بود همین تاریخ رو گفت 

کی آزمایش داری ؟برای منم سه روزست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام خانمای عزیز دکترم دو روز قبل پانکچر برام قرص  کابرلین تجویز کرد شبی یک عدد 6 تا بود امروز ...

سلام عزيزم، اتفاقا اين قرص رو بايد ادامه بدي تا تموم بشه، ارتباطي به انتقال نداره، از قبل پانکچر تا چند روز بعد پانکچر بايد بخوري

سلام عزيزم، اتفاقا اين قرص رو بايد ادامه بدي تا تموم بشه، ارتباطي به انتقال نداره، از قبل پانکچر تا ...

مرسی عزیزم که جوابمو دادی خیالم راحت شد❤️