2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی کرونا نگرفته تو بارداری😓😓😓؟؟؟؟؟ من میترسم

شادن جون تو دوران بارداری گرفته بود . ولی فکر کنم هفتش بالاتر بود

نترس.به خودت برس ان شاالله که چیزی نمیشه. من زن داداشم هم تو دوران بارداریش گرفت خوب شد. بچش الان یه ماهه دنیا اومده.سالمه سالمه خدا رو شکر

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام دوستان من کاربریم برگشت. 😍😍😍 @ملیکا1     @رها241170     @زینبی_ب ...

سلام گلم خوبی؟

خانمی دوستان گفتن شما پیش خانم دکتر حمدی میری 

نتیجه گرفتین گلم؟ کارش چطوره؟

منم ازشون وقت گرفتم یعنی گفتن اول پریود زنگ بزنم بگن که کی برم مطب 

میشه لطف کنید راهنماییم کنید

بخدا هیچی نیست ..از ۳ پری تا ۷ پری روزی ۳ تا لترزول تا ۶ ماه باید اینجور بخوری ..نباید سونو بری ازاد ...

یعنی تنبلی تخمدان نداری؟؟ اون وقت گفتن ۳ تا؟؟؟ خیلی زیاده ک من ۲ میخورم از ۵ پری تا ۱۰ اخه یه بار  اون جور ک به شما گفتن خوردم البته روزی دو تا بعد روز ۱۴ پری یه فولوکول ۲۶ داشتم ک گفتن خیلی بزرگ شده برا همین گفتن از ۵ تا ۱۰ تنبلی هم دارم

سلام گلم خوبی؟ خانمی دوستان گفتن شما پیش خانم دکتر حمدی میری  نتیجه گرفتین گلم؟ کارش چطوره؟ ...

سلام عزیزم شماخوبی? وای حتمابرو پیشش برای ملیکاجون معرفی کرد رفتم خیلی دکتربااخلاق وباخدایی هست. 

من که اره نتیجه گرفتم تاحالا چون سری قبل یک جنین داشتم الان4تاشدن خداروشکر, فعلاتازه پانکچرشدم واسه انتقال نرفتم. فریزکردن. شمامشکلت چیه؟؟ 

سلام دارچین جان خوبی؟ شما روز چندم انتقال رفتی سونو؟ حالت چطوره؟ من هیچ تغییری نکردم فقط زیاد گ ...

سلام عزیزم

مرسی. شکر خوبم

من دو هفته بعد مثبت شدن رفتم سونو. یعنی چهار هفته بعد انتقال.

راستش من یکی دو روز معدم سنگین بود. دوباره خوب شدم. یه جورایی میترسم که چرا هیچیم معلوم نیست. روزهایی که میرم سرکار یا دورم شلوغه و بیشتر میشینم حالم خیلی بهتره تا روزهایی که تنها بیشتر روز رو استراحت میکنم!! 

شما کی باید بری سونو؟

سلام عزیزم دکتر سهیلا عارفی دکتر شما کیه عزیزم؟

دکتر نصر. فکر میکردم شما هم مرکز مام میروید. انشالله به سلامتی پانکچر رو انجام بدی و جنین های با کیفیتی داشته باشی. زود زود هم مامان یه دوقلو بشی

سلام عزیزم مرسی. شکر خوبم من دو هفته بعد مثبت شدن رفتم سونو. یعنی چهار هفته بعد انتقال. راستش من ...

همین که قلب خوشگلش می‌زده یعنی همه چیز خوبه

نگران نباش

من چهار هفته و دو روز از انتقالم گذشته

اما بهمون گفتن بعد پنج هفته برین سونو

سه شنبه باید برم

خیلی نگران میشم که نکنه چیزی نباشه

فقط چند باری حس بد مزگی دهان داشتم

اونم  با خودم میگم لابد تلقینه

وقتی رفتین سونو سن جنین رو چند گفت؟ با سن پریودی یکی بود؟

پنجمین بود خسته شدم دیگه؟؟؟

خیلی سخته میدونم ،انشالله که معجزه خدا شامل حالت بشه و طبیعی مامان بشی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ااا من دلشو ندارم 

شوهرم خونه نبود. یه بی بی چک داشتم. زدم. متاسفانه منفی بود. ۱۷ام انتقالم بوده

ممکنه خطا باشه.

چند روز بعد لانه گزینی بی بی مثبت میشه.

یهو جا خوردم.☹

@زینبی_بابا   عزیزم من هفته ی ۶ هستم دیروزخونریزی داشتم رفتم دکتر سونو کرد ساک حاملگی سر جاش بود.تا رسیدم خونه یه لخته کوچیک دفع کردم.امروز صبح آزمایش بتام دادم ۲۷هزار و خورده ای بود.به نظرتون خوبه؟