2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نگران نباش. کلی از بچه ها دو قلو داشتن     نه عزیزم نداشتم اینو. استرادیول داشتم که کم ک ...

سلام دارچین جان

خوبی؟

شما روز چندم انتقال رفتی سونو؟

حالت چطوره؟

من هیچ تغییری نکردم

فقط زیاد گشنه م میشه

نمیدونم اون پر خوریه یا بارداری😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم خيلي كمتر ميشه پانكچر ٥ تومن ميشه و دارو ها ٢ تومن ، هر بار ويزيت و سونو ١٠٠ تومن ٢٠-٢٥ كجا بو ...

چه خوب  از مطب بهم گفتن 9 یا 10 تومن میشه 

همون پانکچر و انتقال هزینه اشون بیشتره فکر کنم ,بقیه تیکه تیکه پرداخت میشه 

مرسی خانمی 😘

آره حتما چک کن گلم

زینبی جان سلام توروخدا کمکم کن من ۲ ماهه طبق نظر دکتر لاهوتی مام از ۳ پری تا ۷ پری روزی ۳ تا لترزول میخورم تا۶ ماه باید اینکارو بکنم ..الان ماه دومیه که خوردم و ماه سوم رو میخوام‌شروع کنم ..سوالم اینه هم ماه اول هم ماه دوم سر موعد پریود شدم که این خوب بود (همیشه ۳ یا ۴ روز جلو مینداختم) زود پریود میشدم روز اول صبح لک بینی م شروع میشد عصر شدید میشد تا فردا شبش حدود ۳۰ ساعت شدید (یک رو و نصفی) بعد اون دیگه نوارم معذرت میخوام خیلی کم کثیف میشد خونریزی م در حد فندق ...یا در حد اینکه بری تو کاسه توالت بریزه و یا با دستمال پاک کنی ... ولی این کم شدنه و لکه لکه اومدن تا ۵و ۶ پریودی ادامه داره کامل قطع نمیشه ..خییییییییلی دلواپسم نکنه بمشکل بر خوردم ...ذخیره مم بد نیست ۳ و ۹ دهم هست البته امروز با قراره چک کنم ..۳۱ سالمم هست ..زینبی جون ی سوالم من پری شب پریود شدم امروز میتونم ذخیرع تخمدان ازمایش بدم ؟ با پرولاکتین و ..... چون فردا تعطیلیه امروز مجبور شدم برم بدم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
اون مواد اسپرم کش در دهانه رحمه  ن تو رحم اگه واقعا مشکلت این باشه با ای یو ای نتیجه می گیری گل ...

مشکل من نیست ی خانم دیدم سوال کرده واسه منم سوال شد از کجا بفهمیم اینجور نیستیم؟؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
عزیزم مشکلت چی بود؟ لتروزول چجوری کفتن بهت بخور؟؟ ا

بخدا هیچی نیست ..از ۳ پری تا ۷ پری روزی ۳ تا لترزول تا ۶ ماه باید اینجور بخوری ..نباید سونو بری ازاد سازی م گفتن نزن 

فدای شما بشم.شما نی نی تون موند براتون؟دارم میمیرم.یه لخته خون کوچیک دفع کردم😭😭😭😭😭

عزیزم از رحمت خدا نا امید نشو میدونم الان چقدر نگرلنی ولی یکی از بچه های ی تایپیک دیگه بعد انتقال افتاد به خون ریزی فک کرد پریود شده حتی داروهاشم قطع کرد سرخود بعد رفت دید بارداره. انشالله نی نی تو محکم چسبیده به دلت . حتی یکی از دوستای خودمم بعد تشکیل ساک افتاد به خون ریزی و دفع لخته ولی بچش سرجاش بود و بعد فهمید هماتوم داشته با استراحت بر طرف شد شما فقط استراحت کن  و توکلت به خدا باشه

اخه نشنیده بودم من میخواستم از دکتر بپرسم برا سیکل نچرال بدون استرادیول ببینم چی میگه  ایشالا ...

ایشاالله

الهی خدا از دهنت بشنوه

انشاالله که تو هم به زودی زود نتیجه خوب بگیری عزیزم

غم من تمومي نداره 

عزیزم کاش نمیزدی....

یکی از بچه ها میگفت خواهرم حتی روز ۱۴ که آزش مثبت بود. بی بی همچنان منفی بود. امیدوارم در مورد شمام اینطور باشه.

خود من انقدر دوس دارم بی بی بزنم. شوهرم نمیذاره.....