2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045065 بازدید | 684424 پست
من هم امروز تست دادم و خداروشکر مثبت بودم، بعد از یک انتقال منفی . نیم ساعته دارم گریه می کنم 😭 ...

سلام مبارکت انشاالله بسلامتی این دورانو بگذرونی

میشه بگی اینبار نسبت ب دفعه پیش قبل و بعد انتقال چ کارایی کردی؟ و داروهات چیا بودن

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سیکلم لانگ عزیزم هنوز دارو تخمک گزاری نداده فعلا سینافکت و ال دی

یعنی نپرسیدی چی میخواد اینسری بهت بده اوکی گلم بسلامتی انشالله موفق باشی 

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم سیکل لانگی اگه لانگی باید ال دی رو تا اخر بخوری و از ۱۷ پریودی بولسرین داخل بازو رو بزنی و ۱۵ ...

پس چرا به من گفته تا آخر نخورم ال دی رو عزیزم بله سیکل لانگم

از ۱۵ پریودی هم سینافکت به بازو باید بزنم

سلام مبارکت انشاالله بسلامتی این دورانو بگذرونی میشه بگی اینبار نسبت ب دفعه پیش قبل و بعد انتقال چ ...

دفعه قبل اندومترم خوب بالا نمی رفت. نهایتا به  شش ونیم رسید  

این دفعه دکترم را عوض کردم ، رفتم پیش طرازی، قبلش هسیتروسکوپی خراش انجام دادم 

بعدش هم استرادیول و فرتیل سی ام داد که به راحتی به هشت ونیم رسید

ممنونم گلم ببخش دیر جواب دادم نمیتونستم بیام تاپیک مشکل ما تحرک و مورفوی کم همسرم هست. ما تبریز هست ...

خواهش میکنم گلم.....اره حتی فکر میکنم دی اف ای از آزواسپرمی بدتر هست  ....دوبار دادم ۳۶بوده .....حس میکنم سد بین من و نی نی هست خخخخخ 

دفعه قبل اندومترم خوب بالا نمی رفت. نهایتا به  شش ونیم رسید   این دفعه دکترم را عوض کردم ...

سلام گلم مبارک باشه انشالله دوران بارداری با آرامش سپری کنی گلم قرص فرتیل سی ام رو چه موقع دقیقا شروع کردین؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
پس چرا به من گفته تا آخر نخورم ال دی رو عزیزم بله سیکل لانگم از ۱۵ پریودی هم سینافکت به بازو باید ب ...

پس زنگ بزن از دکتر یا ماما خودت بپرس. من ۳ بار سیکل لانگ داشتم به این صورت بود چون ال دی نصفه بخوری سیکلت بهم میریزه

خدایا شکرت
قرار بود شهريور بعد هيسترو برام انتقال بدن. دكتر تشخيص اندومتريوز داد. انتقالم كنسل شد. ٣دوره يك ماه ...

گلم علاعمتون چی بود؟درد روز سوم پریودی و درد مقعد هنگام اجابت مزاج داشتید؟مگر اندومتریوز درمان داره بجز عمل؟انشالله بزودی مامان میشی گلم

@آستاره۷۲     سلام. خوبی عزیزم؟ پانکچر شدی؟

سلام گلم ،تو خوبی ؟بله پانکچر شدم ،انتقال هم دادم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...