2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی مرسی انشالله انشالله هیچکسی با این موضوع بچه دار نشدن درگیر نشه تاحالا یه دغدغه سیکل میکرو ...

الهی امین،  واقعا پیداکردن داروهای خوب وخارجی هم یه مشکل بزرگ شده..من خودم پارسال گونال ۳۰۰میزدم ولی تخمکام کم بود کلا ۸تاشد  ..ولی بعضی ازدوستان با سینال ودارهای ایرانی خوب جواب گرفتن  .ایشالا که شماهم اینبار بهترین نتیجه رو میگیرید ..ممنونم عزیزم بابت دعای خیرت 😘😘😘😘😘

خانما از صبح که بیمارستان گفت کیفیت تخمکام اونموقع معمولی بوده خیلی استرس گرفتم اصلا نمیتونم جلو است ...

سمرجان عزیزم نگران نباش من تجربه ندارم ولی تو همین تاپیک که خوندم بیشتریا پانکچر دوم تعداد تخمک و‌جنین هاشون بیشتر بوده 

نداشتن استرس و انرژی مثبت خودش بهترین تقویته 

دکتر به من گفت حالا فکر نکن رویال ژلی معجزه میکنه منم بهش گفتم آره شاید اون نکنه ولی توکل و امید حتما معجزه میکنه  ❤️ باید توکل داشته باشیم دوستم 

میدونی درد کجاست؟ اگه مشکل از عروس بود پسرشون پر میکردن که باید طلاقش بدی حقته بچه دار شی اما مشکل ا ...

اره واقعا،  درسته همیشه خالم میگه اگه من مشکلی داشتم صد درصد طلاقم میدادن ..خالمم خیلی مظلومه هرکسی بود باهاشون اینطوری راه نمیومد ...واقعا دیگه بجای کمک کردن تازه میان پرمیکنن پسرشونو میگن بچه میخواید چیکار 

چشم فدات شم حتما بر اش دعا میکنیم....انشالله به شفاعت معصومین دامنش سبز بشه....چه خو اهرزاده خوبی هس ...

فدای دل مهربونت بشم عزیزم 😘😘😘😘😘😘اخه منو خالم ۷سال فاصله ی سنیمونه خیلی باهم دوستیم خیلی دوسش دارم خدا دل اونو وشما و  همه ی دوستای منتظرمونو شاد کنه الهی امین 

خانما از صبح که بیمارستان گفت کیفیت تخمکام اونموقع معمولی بوده خیلی استرس گرفتم اصلا نمیتونم جلو است ...

استرس چی وقتی همه کار دست اون بالایی هست.تو این راه تنها چیزی که باعث موفقیت میشه آرامش هست اونم فقط با توکل به خدا هست.

خداروشکر همسرتون همراهتون هست من امروز خونریزی کردم جرات نکردم به همسرم بگم چون میدونستم اوقات تلخی میکنه مامانم هم که اومده پیشم ناراحت میشه دوم اینکه سنتون به نسبت خوبه ذخیرتون هم که خوبه خداروشکر من که تازه این راهو شروع کرده بودم رفتم پیش دکتر نصر گفت اهدایی آی وی اف جواب نمیده با این ذخیره رفتم بیمارستان بهمن دکتر عابدی گفت دوبار پانکچر میکنم هر بار یکی دوتا شاید بشه تخمک گرفت خداروشکر با اولین پانکچر ۹ تا تخمک شد و هفت تا جنین به قول خودشون معجزه انتقال قبلم منفی شد البته بعد مثبت شدنم اونم خودم خیلی بی احتیاطی کردم برای این انتقالم هم قبل انتقال دکتر گفت احتمال مثبتی کم هست اگه منفی شدی بیا ببینیم چیکار کنیم یه لحظه خودمو باختم ولی بعد دوسه دقیقه گفتم این که دکتر هست خالق یکی دیگس اون بخواد میشه امروزم که لک زیاد دیدم ولی میگم بازم خودش بخواد میشه همسرم که اتمام حجت کرده دفعه آخر هست.

ببخش طولانی شد اینارو گفتم که بدونی شرایط شما خیلی خیلی بهتر از خیلیاس پس آرامش داشته باش.

برای پانکچر اصلا عجله نکن حداقل سه تا چهار ماه خودتو همسرت هم تغذیه و ورزش حداقل روزی یک ساعت پیاده روی تند و مکمل استفاده کنید خیلی خیلی نتیجه میده حتی برای انتقال هم خوبه.تو اینستای یه پیج هست به نام یوگا به فارسی مکمل ها و کارهایی که برا تقویت تخمک هست گفته .

خدایا شکرت
اوابوست که پیدا نمیکنم بنظرت فرتیل اید خوبه بگیرم؟

سلام عزيزم 

من پيام هات رو خوندم گفتم اطلاعاتي كه دارم در اختيارت بزارم 

ببين به جاي اينوفوليك كه ساشه اي هست الان فرتي بيوتيك هست كه عاليه 

به جاي اووبوست هم داروخانه شهرك غرب اسمش خاطرم نيست تو بلوار دادمان بهم آي پي ٦ - اينوزيتول بهم داد خيلي خوبه- 

داخل فرتي بيوتيك هم اينوزيتول داره وخيلي براي تخمك موثره 

قربونت برم لطف داری عزیزم واقعا ازته دلم میگم این حرفو

فداا ت خواهزی جون.  .....اره باید ایمان داشته باشیم  

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
فدای دل مهربونت بشم عزیزم 😘😘😘😘😘😘اخه منو خالم ۷سال فاصله ی سنیمونه خیلی باهم دوستیم خیلی دوسش د ...

خدانکنه عزیز دلم.....اخی چه خوب پس طفلکی جوونه ...مطنئن باش هدا خودش کمکش میکنه.. ایشالله که مثل خودت معجزه خدا شامل حالش میشه...آمین

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی