2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست
ممنونم عزیزم از توضیحت نمیدونی چقدر دلمو اروم کردی.برات آرزوی بهترینهارو دارم

قربونت عزیزم    منم تو سیکل پانکچرم  امروز ۶ پریودمه  پرگوریس روزی سه تا میزنم واسم دعا کن احتمالا منم دوشنبه تخمک کشی  دارم دعا کن ی عالمه جنین تشکیل بشه سری قبل ۴ تا شد ک بلاست نشدن انتقالم  کنسل شد دوباره شروع کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم من رفتم پیش دکتر علیرضایی خیلی انرژی خوبی داشتن یه سوال دارم ازتون داروهایی که برای پانکچر ...

سمرجان من ذخیرم نیمه سیکل من رو لانگ گرفتن دو دوره ال دی دور اول آمپول واریوپپتیل و دور دوم سینافکت و آخر سر پرگووریس

الان به شما چی میخوان بدن؟ دفعه پیش چی داشتین؟ 

@زینبی_بابا‍ 

سلام عزیزم خوبی من یه آزمایشی انجام دادم🙈🙈  من آمپولای آنوکساپارینم رو گذاشتم در یخچال بعد یخچالم تو ۶ درجه تنظیم کردم فقط ۲ تا دونه ش رو گذاشتم محیط بیرون بعد از چند روز رفتم نگاهشون کردم بعد دیدم امپولایی که تو یخچالن ظاهرشون حالت جامد داره ولی موقع تزریق راحت تزریق میشه  خب اگه یخ میزد که نمی تونستم تزریق کنم درسته ؟  بعدش اون  ۲ تا آمپولی ک محیط بیرون بودن رو دیدم ظاهرش کاملا مایع هست ؟ الان یعنی آمپولای تو یخچالم خراب شده🤦‍♀️🤦‍♀️

اخه مگه میشه آمپول تو در یخچال باشه اونم تو ۶ درجه بعد منجمد بشه ؟ بنظرت چیکار کنم عزیزم یعنی اینهمه آمپول رو بریزم دور ؟

@زینبی_بابا      

زینب جون سلام میشه بگی تو آزمایش ایمنی چه موردی مشکل داشته باشه سرم میدن؟  من آز ایمنی دادم an ...

ببین گلم مبحث ایمنی خیلی خیلی پیچیده هست و اصلا برای و دفعات اول تا سوم ivf نمیشه تشخیص مشکل ایمنی گذاشت چون خیییییلی نادر هست و قبل از اون انجام آزمایش معنی دار نیست، پس اصلا یه متخصص ایمونولوژی بر اساس تک فاکتور تجویز نمیکنه گلم 

اگر ناباروری با علت نامشخص باشه، 

یا سقط مکرر 

یا شکست مکرر ivf اون موقع به فکر انجام آزمایش های ایمنی و انعقادی باید افتاد، و اگر سه تا یا بیشتر مشکل داشتن اون موقع ivig میتونه موثر باشه

سلام عزیزم خداروشکر راضی بودین.امپول گونال اف و هاش ام جی و واریوپپتیل بود.من مشکل ذخیره نداشتم ۷_۸ب ...

به من گفت سینال و هاج سی جی میده وگفت دیگه گونال اصل نی تو ایران نمیدونم حالا بنظرتون سینال خوبه؟ منم ذخیرمو با سونو هم دیروز دید و گفت خوبه توازمایشم 3.6 بوده ذخیرم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
@زینبی_بابا ‍ سلام عزیزم خوبی بین آمپول پرگووریس و آمپول النوا کدومش بنظرت بهتر ؟ کدوم نتیجه بهتری م ...

سلام عزیزم خوبی؟ 

ببین الونوا فقط fsh دارا که به صورت طولانی اثر هست و تک دوز

اما پرگووریس، بر پایه fsh و lh هست 

کلا نمیشه گفت کدوم بهتره، باید ذخیره و سایز آزمایش های هورمونی رو هم مد نظر داشت 

سمرجان من ذخیرم نیمه سیکل من رو لانگ گرفتن دو دوره ال دی دور اول آمپول واریوپپتیل و دور دوم سین ...

فکر کنم سینال و هاچ سی جی بدن دفعه پیش النوا امپول اصلی بود دوتا هم اچ سی جی داشتم و ستروتاید من ذخیرم اوکیه 3.6 با سونو هم دید و گفت اوکیه ولی با النوا فقط سه تا تخمک داشتم خدا کنه به سینال بدنم خوب جواب بده

در اندک من تویی فراوان یارب..