2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045223 بازدید | 684438 پست
ممنونم عزیزدلم. 💙💙💗💗

سلام گلم من رفتم مرکز مام. نظرم راجع بهشون مثبته چون خود دکتر بسیار انرژی مثبت و خوشرو بود خیلی با حوصله به تمام حرفام گوش دادن و کلی هم زمان برام گذاشتن اخرم شما شونو دادن تا هرموقع هر سوالی داشتم بپرسم. 

از نظر درمانی هم بهم گفتن با توجه به آزمایشام که میتونم سه ماه طبیعی اقدام کنم با قرص لترزول و بعد اگه نشد ای وی اف که خودم قبول نکردم و قرار شد این ماه طبیعی اقدام کنم و چون پنج پریودم بو  دیگه نمی شد قرص لترزول هم بده و همینجوری قرار شد اقدام کنم اگه نشد ماه آینده از روز اول پریودم داروهای پانکچر بگیرم و وارد سیکل بشم. یچیزی که برام جالب بود گفت تو اصلا به سرم احتیاج نداری و نظرش راجع به سرمه‌ای آی وی آی جی این بود که هنوز از نظر علمی ثابت شده نیستن. راستش از این قضیه یکم ترسیدم که نکنه احتیاجم باشهو ندن....

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خوبین؟ 😍😘

من میخوام آی وی اف یا میکرو انجام بدم یعنی دکترها پیشنهاد دادن

میشه لطف کنید راهنماییم کنید🙂

از روز اول که میریم دکتر تا روز انتقال چه مراحلی انجام داده میشه؟ 

و اینکه هزینه اش تقریبا چقدره؟ 

ضرر داره یا نه😥

و کسی تو تبریز انجام داده؟ بهترین دکتر رو کسی میشناسه😕

آره عزیزم یک کم گوگل کن اول ، که اطلاعات داشته باشی بدونی چی بخری پروبیوتیکها انواع مختلف دارن که ...

لاکتوفم و لاکتوواژ هست لاکتوفمو پونزده روزه استفاده دارم میکنم یکم کم شده نوشته دوماه باید استفاده کنم.پروبیوتیک هستن.لاکتوفم هیچگونه ضرری هم نداره حتی زنان باردار هم استفاده میکنن.دوماه تحمل ندارم.بنظر شما ادامش بدم؟

سلام خانم ها من این ماه پانچر دارم و دکتر گفته مشکل ایمنی دارم و باید سرم آی وی ای جی وصل کن این ...

دکتر باید بهت بگه چندتا وصل کنی ولی معمولا سه تاس قبل از انتقال ک دکتر خودش دوباره تشخیص میده.. همجاهم ندارن ک سریع گیرت بیاد.. 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
جنینهام سه روزه بودن سقط شد هفته ۵

انشالله که فردا خدا طوری سورپرایزت کنه که از خوشی سر از پا نشناسی

الهی به امید خودش

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نه عزیزم.بار دوم اولین بار ۲سال پیش که انتقالم فرش بود  و منفی اینبار فریز هست و روز۸ام هستم.

سخته گلم؟ منظورم اینه درد نداره یا اینکه ضرر نداره واسه خانم؟ 

من خیلی میترسم 

میدونین تقریبا چقدر میشه؟ 

دوستان من داروهام امپول و شیاف پروژسترون.امپول انوکسا و قرص استرادیول هست عوارض کدومشون سردی کف پا ...

فک کنم بخاطر داروهاس 

چون منم همیشه بدنم گرمه خیلی گرم ولی الان با این که جورابم پام کردم پاهام یا خنکن یا سرد 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
سخته گلم؟ منظورم اینه درد نداره یا اینکه ضرر نداره واسه خانم؟  من خیلی میترسم  میدونین ت ...

خب معلومه که عوارض داره . ولی چاره ای نیست عزیزم.

این امپولای پروژسترون از همه بدتره. مال من هم جاش ورم کرده هم میخاره هم درد داره😪

عزیزم یه زحمت میکشی برام کامل و با جزئیات  1.مشکل خودت  2.مشکل همسرتون 3.آزمایش هایی که ...

زینب جون سلام میشه بگی تو آزمایش ایمنی چه موردی مشکل داشته باشه سرم میدن؟ 

من آز ایمنی دادم ana یک شده و رنج آزمایشگاه بالا 1.1 باشه مثبته برای من یه کوچولو کمتره. مورد دیگش ایموگولوبین آ برام من 407 بوده که بالاست. ولی دکتر که مرکز مام رفتم گفت احتیاج به سرم نی و مرکز ما قبول نداره آی وی آی جی رو ولی قبلا دکتر رزاقی گفته بود وقتی باردار بشم باید سرم بگیرم ولی نظر دکتر علیرضایی این نبود. میخوام بدونم تو آزمایش ایمنی کروم فاکتورها اهمیت دارن؟ خواستم عکس آزمایشمو بزارم شما ببینید ولی نمیشه میشه لطفا بهم ج بدید

در اندک من تویی فراوان یارب..

[QUOTE=168492165]خب معلومه که عوارض داره . ولی چاره ای نیست عزیزم. این امپولای پروژسترون از همه بدتره. مال من هم جاش ...[/QUO

یا خدا😥

گلم ان شاءالله نتیجه میگیری گلم

من یه بار آی یو آی کردم ولی چون اطلاعاتم در موردش کم بود نتیجه نگرفتم , خودم مشکلی ندارم قبلا یه کیست خیلی ریز بود که دکتر گفت چیزی نیست که بخوای نگران باشی با یه دارو رفع شد, عکس رنگی و تمام آزمایش ها رو پارسال انجام داده بودم و الان هر دو ماه یه بار یدونه سونو انجام دادم این هفته هم میخوام برم سونوگرافی و آزمایش خون و ... انجام بدم قبل اینکه برم تبریز 

تصمیم گرفتیم میکرو یا آی وی اف انجام بدم ولی خیلی نگرانم نتیجه نگریم