2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045220 بازدید | 684438 پست
بله متوجهم اما کم نیستن کسایی که بعد از پانکچر مامان شدن...میدونم باورش برات سخته اما از خدا میخوام ...

عزیزم😍

ممنون از دعای قشنگت فداتشم😘 ولی با شرایط ما امکان بارداری طبیعی زیر صفر درصده. البته هیچ کاری برای خدا غیرممکن نیست.

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
یعنی بگم قرص پروبیوتیک؟

آره عزیزم

یک کم گوگل کن اول ، که اطلاعات داشته باشی بدونی چی بخری

پروبیوتیکها انواع مختلف دارن که هرکدوم یه شماره خاص داره

دو سه تا از این شماره ها مخصوص رحم و وا ژن و... هست

اون پروبیوتیکی که میخری باید اون شماره ها رو داشته باشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام تو ازمایشای شوهرم Anti tpo را زده ۰۱/ یک صدم.مقدارش را زده بالای ۵.۶۱ باید باشه.چی هست؟

ببین گلم این هورمون ضد تیروئید هست و در بیماری های خودایمنی تیروئیدی بالا میره 

حالا کم بودنش دیگه نمیدونم چه نقشی داره

آخه من عفونت ندارم همسرم ضعیفه و خودم ذخیره نیم دارم و سابقه اندومتریوز الان میرم مام گفت که دو دور ...

ببین گلم اشتباه نکن، نباید پیش دو نفر بری 

این یعنی اینکه برای یک سفر سوار دو تا ماشین بشی

مرکز مام برای شما سیکل لانگ یا آگونیست رو در نظر گرفته، پس استرادیول دادن معنی نداره

اون یکی دکتر برای شما سیکل کوتاه آنتاگونیست رو در نظر گرفته به همراه استرادیول 

هر کدوم از این دو جا با توجه به تجربیات قبلی خودشون برات تجویز کردن 

من و شما هم متخصص زنان نیستیم، حتی اگر متخصص بودیم باز هم صلاحیت نداشتیم نظر بدیم چون فلوشيپ ivf نداریم

پس لطفا فقط به یک جا که خودت بیشتر خوشت اومده اعتماد کن و فقط و فقط با همون جا ادامه بده

آره گلم گاهی این اتفاقات پیش میاد، نگران نباش 😉 😉 😉 

ممنون که جواب دادی❤️

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

دوستان گلم، یه پیام دارم برای خاطر جمعی شما

اصلا اصلا اصلا نه وسط سیکل دکتر عوض کنین

نه داروهاتون رو با هم مقایسه کنین 

نه سیکل ها و روش ها رو 

قطعا کسی که متخصص شده بلده چی کار کنه

قطعا دکتری که سریع نظر میده، حواس پرت نیست 😉، از بس تجربه داره بلده

سیکل میکرو در بهترین حالت 46 در صد احتمال بارداری داره، پس گاهی رمز موفقیت تکرار هست، نه عوض کردن دکتر و شک کردن و زیر سوال بردن

حالا اگر شهرستان کوچیک هستین، بله بهتره بیایید مراکز معتبر مراکز استان برای ivf، ولی دیگه کسی که تو تهران میکرو داره انجام میده، خیالش راحت، اصلا شک نکنه

من با موارد استثنا کار ندارم، از اسمش مشخصه استثنا هستن، اشتباه ما وقتی هست که خودمون رو به راحتی جزء دسته موارد استثنا قرار میدیم به راحتی 

عزیزان من لطفا با شروع سیکل آرامش داشته باشین، خیییییلی تاثیر داره تو جواب مثبت، برعکسش، هی فکر کنین یه جا یکی اشتباه کرده پس من منفی میشم، واقعا اثرش بده

عزیزان منم درس های پزشکی رو خوندم، بهتون اطمینان میدم تو ivf جزء بهترین کشورهای جهان هستیم، حتی خییییلی بهتر از یه سری کشور مدعی، چون کلی از هموطنان عزیزمون از خارج ایران برای درمان خییییلی موارد نه فقط ناباروری میان ایران، هم ارزون هم با کیفیت بالا و کم با معطلی کمتر

اینا رو میگم، چون وقتی بدونیم چه موقعیت درمانی داره ایران، با دل قرص و خیال راحت جلو میریم

لطفا لطفا سوالاتتون رو از افراد با تخصص بپرسین، این جور نشه به دکتر اعتماد نکنیم، بعد به حرفهای یک نفر که تخصصی نداره راحت گوش بدیم و بعد هم منجر به ادامه دار شدن یک سری خرافات بشیم ناخواسته 

میدونم، دردش رو کشیدم، ناباروری سخته، مطب ها شلوغ هستن، فرصت برای همدلی در مطب ها واقعا نیست، اما این نباید منجر بشه که یه متخصص رو ببریم زیر سوال، بعد حرف افراد بی اطلاع آکادمیک در اون زمینه رو با دل جون قبول کنیم، خودمون ضرر میکنیم... 

ان شاالله همه دوستان جدید اینجا، به زودی مامان بشن، همونجوری که تماااااام قدیمی ها تا الان مامان شدن

من و همسرم هم دو روز قبل انتقال آز كرونا داديم.همه جا مي  گیرن انگار

نه بیمارستان آبان فقط من تست دادم بردم

راستی تو دمای بدنت چنده؟میگیری؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
عزیزم اصلا غصه نخور مطمئن باش خیریتی توش بوده.من ۴ ماه پشت سر هم انتقالم کنسل شد.هر ماه به یک دلیل.ت ...

عزیزم شما که مثبت شدی دمای بدنت تغییر کرده بود دورانه انتقال؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
من و همسرم هم دو روز قبل انتقال آز كرونا داديم.همه جا مي  گیرن انگار

عزیزم کجا میرین آزمایش میدین؟هزینه ش چقدره؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم برای عفونت واژن برو دکتر یه دوره قرص و پماد بهت بده بعدم اصلا لباس زیر نپوش و دامن بپوش خیلی ز ...

بخدا تمام این قرص و پمادارو استفاره کردم تو خونه اصلا شورت نمیپوشم نزدیکی هم سعی میکنم کم باشه تا بدتر نشم ولی بازم تغییری نمیکنه.