2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
انشاالله که مثبتی عزیزم انتقال چندمته

انتقال سوم.خدا کنه دعا کنید برا همه و منتظرا

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
شاید باورت نشه اما یکی از بزرگترین آرزوهام شده که شما هر چه سریعتر به آرزوت برسی و مامان بشی عزیزم. ...

وای چقد تو ماهی اخه خانومی ......گریه ام گرفت به خدا. . گلم در حقم خوا هری  کردی به خدا.....ایشالله خدا ازت راضی باشه....انشالله که بیای خبر جنسیت بهمون بدی اسمشم برازی خواهرزاده نازمو ....خاله جیگرش رو بره الهی😍😍

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها توروخدا راهنمایم کنید ذخیره تخمدانی من کمه و اینکه سایزشم کوچیکه.چی بخورم ک بزرگ شن

پریهات منظمه عزیزم؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ویتامین های D. E. C آمپول هپارین روزی 2تا پروژسترونم 2تا فولیک اسید  هیدروکسی کلروکین سولفات ...

عزیزم ویاگرا واژناله؟برای چی استفاه میکنی؟

نه عزیزم لوله هام هیدرو نبود فقط بسته بودن لوله های هیدرو یا عفونیو میبندن عکس رنگی که انداختم گفتن ...

اهان یعنی بر اثر چسبندگی بسته شده بود؟

آره واژیناله البته خوراکیم هس  باور کن خودمم نمیدونم واسه چی داده😂

ضخامت اندومترت کم بود؟شنیدم اونایی که ضخامتشون کنه ویاگرا میدن....شما چن تا در روز استفاده میکنی گلم؟

روز نهممه و امروز لکه بینی شروع شد  نمیدونم تا کی بمونه😭 دکترم دوبار زنگ زدم از صبح  ی ...

شما حالا آمپولم بزن ببین چی میشه.ان شاالله که قطع میشه.اینقد نگران نباش.

خدایا شکرت  
وای چقد تو ماهی اخه خانومی ......گریه ام گرفت به خدا. . گلم در حقم خوا هری  کردی به خدا.....ایش ...

عزیز دلمی. راستی درخواست دوستیت رو اکسپت کرده بودما عزیزم. 😍😍

همشم حس میکنم حتما دوقلو دار میشی ساقی جون

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
انشاالله که خوش خبرباشی کی آزمایش میدی

برا ۴ دی نوشته.بنظرتون بی بی چک بزنم؟؟؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
ایشالا🤲🤲  هیچکس نیس بهم بگه علتش چی بودد ؟ چرا اینجوری شد ؟  عصبانیت دلیل بر سقط مبشه ؟ ...

عزیزم هزار و یک موضوع تو بارداری دخیله.. احساس میکنم خیلی خودخوری میکنی. در حالیکه تو هیچ تقصیری نداری 🌹