۱. ۳۶ سالمه. ذخیره تخمدانم ۱.۷ بود اینسری شده ۱.۴. دکتر آل یاسین میگفت تخمدانهات کوچیکه. کلا به داروهای تحریک تخمدان جواب نمی دهند زیاد. پریودم منظمه بین ۲۵ تا ۲۸ روزست و ۷ روزه. موقع پانکچر برام سرم مترونیدازول زدند نمی دونم آندرومتریوز دارم یا نه باید پیگیری کنم چون تابه حال چند بار سونو شدم و دکتری درباره رحمم مشکلی رو انعکاس نداده.
سی دی مارکر ۱۹ بالا بود پروتیین اس پایین. Mthfr هم هومو، pai-1 هترو.
۲. همسرم واریکوسل داره ولی این سری بعد خوردن چند ماه ال کارنتین و سلن پلاس درصد مورفولوژیش ۳ درصد شده بود و حرکت سریع اسپرم ۲ درصد. تعداد کل ۴۵ میلیون و نهایی بیست و پنج ملیون. اورولوژ می گفت خوب شده نتیجه ش و مورفولوژیش یک درصد اگر بیشتر بشه بهتره. حجم: ۶ دهم میلی لیتر
۳. آزمایش کاریوتایپ خودم و همسرم
ایمنی انعقادی
عکس رنگی رحم چندماه پیش دادم مشکلی نداشت.
پاپ اسمیر چند ماه پیش (یکی از عفونتها متوسط بود)
اسپرم و همسر dfi
آزمایش تیرویید و Amh
دو ساله کم و بیش هر روز تقویتی و مولتی ویتامین استفاده می کنم. چهار ماه اینوفولیک و اووبوست هم اضافه شده و کیوتن و روغن ماهی.
۴. چهار پنج دوره تحریک تخمدان: با لتروزول و یک دوره با سینالف که هر بار فقط یک فولیکول بالغ داشتم.
یکبار پانکچر و یک بار انتقال: چهار تا فولیکول داشتم با روزی ۳۰۰ ml تزریق آمپول پرگوریس. دوتا تخمک شد و سه تا جنین. بعد از پنج روز دو تا پرکامپکت و یدونه سه روزه گرید آ هشت سلولی، هر سه را انتقال دادم و منفی شد.