2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
سلام دوستاي عزيز ميدونين هزينه سرم ivig چقدر هست؟ و آيا بيمه هزينه شو ميده

سلام دونه ۱۲۵۰ اگر باردار باشی و مشکل ایمنی داشته باشی بیمه میده اگر نه که ازاد باید بخری

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
ازمایش ایمنی و انعقادی حتما بده پیش عارفی 

داده بودم عزیزم. خودم همون اول بهش گفته بودم برام با کاریوتایپ نوشته بود

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم مثل شمام ولی فقط سمت راستم درد میکنه هم ران پام هم لگن و هم سمت راست شکمم تیر میکشه نمیدو ...

طبیعیه گلم فکر نکنم مشکلی باشه منم همین دردارو دارم همچنان 

بچه ها من رفتم سونو بعد ریداکت.خداروشکر همه چی خوب بود.لطفا دعاکنین ازاین به بعد هم خوب پیش بره🙏

عزیز دلم حتما همه چی خوب پیش میره

خداروشکر عزیزم❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه ها من رفتم سونو بعد ریداکت.خداروشکر همه چی خوب بود.لطفا دعاکنین ازاین به بعد هم خوب پیش بره🙏

چندتا جنینت گرفته بود که ریداکت کردی؟

ایشالله همه چی عالی پیش میره

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
عزیزم متاسفم میدونم تو شرایط سختی هستی انشاله خدا بزودی دلتو شاد کنه.شما هم ما را دعا کن

دعا می کنم از صمیم قلبم همین ماه مامان بشی خوشحالمون کنی.

ای جانم خداروشکر عزیزم خدا نگهدارشون باشه 😍 منم با دکتر علیرضایی وقت گرفتم لطفا برام دعا کن همه چی اینسری خوب پیش بره انشالله مثل شما به دل منم خانوم دکتر بشینن و دستشون برام خوب باشه🤲

در اندک من تویی فراوان یارب..
نه هیچی متاسفانه نداده بودن. شاید خودم مقصرم باید یادآوری می کردم. روز انتقال وقتی بهش گفتم پردونیزو ...

نه قربونت برم شما مقصر نیستی.مقصر اون دکترا و ماماهای بی فکرن که نمیدونن با چه امیدو  بدبختی میریم ولی اونا کوتاهی میکنن.وظیفه بیمار نیست همه چیزا چک کنه پس دکتر و ماما چیکاره ؟؟منا برا هیسترو بیهوش میکردن دکتر عکس رحم یکی دیگه رو برداشته بود و بالاسرم توضیح میداد اگه آخرین دقایق نگفته بودم اون پاکت عکس رحم من نیست شاید الان رحممو در اورده بودن😉😉😉

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
نه قربونت برم شما مقصر نیستی.مقصر اون دکترا و ماماهای بی فکرن که نمیدونن با چه امیدو  بدبختی می ...

ای وای خدا رحم کرد بهت. خداروشکر فهمیدی. چی بگم، من اینجور وقتها خیلی روی خودم زوم می کنم همه ش می گم شاید خودم کوتاهیی ای کردم.

نه هیچی متاسفانه نداده بودن. شاید خودم مقصرم باید یادآوری می کردم. روز انتقال وقتی بهش گفتم پردونیزو ...

نه گلم شما خودتو مقصر ندون اگه اصلا  ما تو نت نمیگشتیم که اصلا نمیدونستیم همچین قرصی هست و باید به ما بدن که اینا خطای پزشکیه که .... چی بگم ولش کن گذشت با فکر کردن بهش فقط آدم ناراحت میشه انشالله دیگه اینجور مسائل پیش نیاد برات عزیزم. سر پانکچر من حتی یه قرص ویتامین هم برای من ماماش ننوشته بود فقط چارتا دونه امپول بعد اومدم روز عمل دیدم مریضای دیگش کلی قرص و کپسول ویتامین و بیشتر از دوبرابر من آمپول داشتن بعد هم که بهش گفتم چرا گفت مگه تو قیافت قدت هیکلت شبیه اوناس که داروهات شبیه باشه...

گذشت دیگه ولش انشالله اینسری هردوتامون مامانیم من که دلم خیلی روشنه توکل بخدا.

در اندک من تویی فراوان یارب..
ای وای خدا رحم کرد بهت. خداروشکر فهمیدی. چی بگم، من اینجور وقتها خیلی روی خودم زوم می کنم همه ش می گ ...

نه عزیزم خودتو سرزنش نکن.من ۲بار انتقالم منفی شده.قبلش با خدا حرف میزنم میگم خدایا این کارا ازدست من برمیاد میکنم برا بچه دار شدن بقیاشو میسپرم به قدرت خودتت هرچی صلاح میدونی رقم بزن.

مایی که تو راه سختیم یه مشاور و دکتری میخایم که حرفامونا دقیق بشنوه ولی تو این مراکز انگار فقط میخان زود برسن به دستور استرادیول و..‌‌. بدون بررسی کردن چیزی.

من پولیپ داشتم تو سونوها اصلا نفهمیدن به اصرار هیسترو کردم تا فهمیدن ...ببخشید زیاد حرف زدم ولی شماها از خواهر و مادرم بیشتر در جریانید  

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
نه گلم شما خودتو مقصر ندون اگه اصلا  ما تو نت نمیگشتیم که اصلا نمیدونستیم همچین قرصی هست و باید ...

نمی دونم چکار کنم وسواس افتاده تو سرم با اینکه می دونم بیشترش دست من نیست اما چون کنترلی رو اوضاع نداشتم و ندارم مدام این فکرها تو ذهنم میاد که مشکل از چی بود. بخاطر پردونیزول؟ جنینها مشکل داشتن؟ اسپرم همسرم؟ آخه اونم واریکوسل داره. آندرومتریوز داشتم خبر ندارم؟ رحمم مشکل خاصی داره؟ مولتی ویتامین نباید میخوردم؟...

بنظرت اصلا دکتری پیدا میشه به این سوالهای من جواب بده؟ میترسم باز وارد سیکل بشم و بعد بفهمم مشکلی بوده که من کلا ازش بی خبر بودم...

نه عزیزم خودتو سرزنش نکن.من ۲بار انتقالم منفی شده.قبلش با خدا حرف میزنم میگم خدایا این کارا ازدست من ...

دقیقا همین مشکلاتی که به قول تو بعد از کلی صرف وقت و هزینه و دلخوشی میفهمی وجود داشتن و بی خبر بودی منو نگران می کنند. کاش فقط همون احتمال ساده و طبیعی شکست آی وی اف بوده باشه و دفعه بعد همه چیز خوب پیش بره.