2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
برای منم دو تا آز نوشته بودن راستش نمیدونم که باید آز دوم هم شما بدی یا نه برای من مشکوک بود و آز دو ...

می دونی من بیشتر بخاطر این ناراحتم شاید کاری باید می کردم و نکردم. یا مشکلی داشتم و نمی دونم. همسر منم خداروشکر همراهه تو این راه. اونم دقیقا همینو می گه. انشالله این دفعه حتما نتیجه می گیری عزیزم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
متاسفانه دکتر عارفی با وجودیکه دکتر خوبی هست ولی خیلی اوقات اصلا وقت برای مراجع کننده نمی گذاره و هی ...

حتما عزیزم من رفتم نظر خودمو راجع به مام بهت میگم ولی بچه ها اینجا از دکتر علیرضایی خیلی تعریف کردن که وقت میزارن دقیقا منم به همین دلیل میخوام جای دیگه برم دکتر عارفی متاسفانه اهمیت نمیده به مریض من همون موقع که بعد انتقال سوالامو بی جواب گذاشت و راحت گفت زنگ بزن مرکز بپرس این تصمیم گرفتم که جایی برم که برای مریضش تو ا ن حال بد ارزش قائل بشه بله درسته منم خیلی دفعات خودم یه قرصی کاری رو یادآوری میکردم براشون. اگه مشکل ایمنی داشتی و پردینازول قبل انتقال بهت نداده واقعا خطای بزرگی کرده ولی اگه مشکل ایمنی نداشتی مهم نیست عزیزم خودتو اذیت نکن دیگه با این فکرا انشالله سری بعدی حتی اگه با عارفی هم ادامه دادی تمام این  بررسی ها رو ازش بخواه گلم 

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خیلی متاسفم من منتظر خبرت بودم ان شاالله دفعه بعد حتما مامانی شما سه تا سه روزه انتقال داده ب ...

ممنونم عزیزم. به امید خدا

دو تا پره کامپکت و یه سه روره گرید آ. گفتن کیفیتشون خوب بوده دیگه نمی دونم

آره عزیزم فقط میگم نکنه بعد آمپول طول بکشه باز؟ شما میدونی چند روز بعد زدنش پریود میشیم؟

یه هفته تا ده روز 

من بعد تزریق آمپول ۴ روزه پریود شدم

یه هفته ای هم شدم

شما که دوفاستونم خوردی

انشالله خیلی زود پریود میشی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ممنونم عزیزم. به امید خدا دو تا پره کامپکت و یه سه روره گرید آ. گفتن کیفیتشون خوب بوده دیگه نمی دون ...

حتما حکمتی داشته عزیزم توکلت به خدا باشه سر نمازم الان دعات کردم که خیلی زود مامان بشی🥰

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اره وقت گرفتم ازش عزیزم دوباره برم پیشش تو میخای چیکار کنی گلم دکتر تو عوض میکنی یا میری پیش همین ع ...

یک جلسه میرم پیشش عزیزم چون اونروز بعد پانکچر یکی از پرستارها گفت احتمالا آندرومتریوز داشتم که بهم سرم مترونیدازول دادن می خوام برم بپرسم ازش. ولی کلا دیگه علاقه ای ندارم باهاش سیکلو برم. همسرم میگه دکترتو عوض کن چون اوندفعه هم یادته گفتم پردونیزول بهم نداده بود. و کلا داروهای پانکچرم خیلییی هول هولکی و بدون بررسی برام تجویز کرد.

انشالله سری بعد مثبت میشید منم بار اولمه انتقال دادم امروز ۱۰روزه اصلا امیدی ندارم مثبتم‌شم سینه و ک ...

انشالله مثبتی عزیزم فکرهای خوب کن.

یه هفته تا ده روز  من بعد تزریق آمپول ۴ روزه پریود شدم یه هفته ای هم شدم شما که دوفاستونم خو ...

باشه عزیزم😘 قراره برم تو سیکل انتقال میگم ضرر نداشته باشه بعدا برا انتقالم؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
حتما حکمتی داشته عزیزم توکلت به خدا باشه سر نمازم الان دعات کردم که خیلی زود مامان بشی🥰

ممنونم دوست خوبم. 💗

یک جلسه میرم پیشش عزیزم چون اونروز بعد پانکچر یکی از پرستارها گفت احتمالا آندرومتریوز داشتم که بهم س ...

برو عزیزم انشالله که آندو هم نداری و خیلی زود وارد سیکل جدید بشی و مادر شی گلم . منم حتما اینجا میام بهت میگم نظرمو راجع به دکتر علیرضایی من که دیگه وقت نگرفتم ازشون دقیقا منم راجع به داروهای پانکچرم همین نظرو دادم چون روز پانکچر تنها کسی که از مریضاشون اونقد کم دارو داشت بینشون من بودم . در هر صورت آرزو میکنم هرجا تصمیم گرفتی ادامه بدی بهترین اتفاق برات رقم بخوره و با آرامش کامل به مراد دلت برسی.

در اندک من تویی فراوان یارب..
خداروشکر ان شاءالله قسمت همه دوستان من دفعه پیش خیلی علائم داشتم ولی اینبار نه خدا خودشه به دلمون ر ...

ان شاالله

منم دفعه پیش کلی علایم داشتم اما این بار نه.

فقط دیشب خیلی سردم شد و با دوتا پتو و جوراب پشمی بازم پاهام یخ بود و گرم نمیشدم

حتما عزیزم من رفتم نظر خودمو راجع به مام بهت میگم ولی بچه ها اینجا از دکتر علیرضایی خیلی تعریف کردن ...

ممنونم محبت می کنی. نصر چطور سمرجان؟ اون فکر کنم دیر وقت میده نه؟

متاسفانه دو تا از فاکتورهام مشکل داشتند بله. یکی از سی دی مارکر ها و پروتیین اس. دو سه تا فاکتورم هم هترو و هومو بود.

به قول تو آدم تو این شرایط به قدر کافی سردرگم و ناراحت هست نیاز داره حداقل جواب سوالاش داده بشه.

یک جلسه میرم پیشش عزیزم چون اونروز بعد پانکچر یکی از پرستارها گفت احتمالا آندرومتریوز داشتم که بهم س ...

تو شهریور قرار بودبعد از عمل هیسترو انتقال بدم. تو عمل هیسترو دکتر متوجه اندومتریز شد ۳دوره ۱ماهه واسم امپول دکا تجویز کرد تا بالاخره این ماه بعد سونوگفت اندومتریوزم درمان شده و رحم پاکسازی شده بعد برام انتقال داد

وای عزیزم، مرسی از راهنماییات. ترسیدم     راستی ممکنه حس آدم لحظه ای عوض شه؟ دیشب با کمک ...

دارچین جون تو یه سره رفتی ازمایش یا بیبی چک زدی؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا