2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045242 بازدید | 684441 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سونوت رو دیدم کیست های ریز ک مهم نیس فقد دو تا کیست ک زده هموراژیک اگه هموراژیک باشه واقعا ک ب ...

واااای عزیزززم خدا خیرت بده ، خیلی نگران بودم 

ممنونم از نگرانی درم آوردی 🙏🙏🙏❤❤❤❤❤❤ یه دنیا آرزوی خوب میکنم برات 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم من و چند تا دیگه از دوستان با وجود کیست آندومتریوما، حامله شدیم و جراحی هم لازم نشد، فکر می‌کن ...

ممنونم زینب جووون انشالله خدا پسرتو برات نگهداره ، مرسی که از استرس و نگرانی درم آوردی 💐💐💐💐💐💐 از خدا هرچی میخوای بهت بده 

چرا بعد پانکچر دوباره ریسک کردی لتروزول خوردی از لتروزول متنفرم هر بار خوردم کیست شد

خود دکتر بهم داد ، لتروزول خوردم و رفتم آمپول زدم ای یو ای شدم ولی منفی شد ، ماه بعدش هم دکتر لتروزول داد بدون آمپول بازم منفی شدم 

چه میدونستم تا این حد کیست ایجاد میکنه 😑😑

تازه رفتم یه بسته لتروزول خارجی پیدا کردم ۱۸۰ هزار تومن پول دادم ، جرات نمیکنم دیگه سمتش برم 

عزیزم پیاز درمانی کن  روزی دوسه بار پیاز زرد رو بپز آبش رو بخور عرق بومادران،زیره ،آویشن،دارچ ...

ممنونم عزیزم بابت راهنمایی خوبت ❤❤❤

باشه حتما استفاده میکنم ولی من سرکار نیرم روزی چند بار نمیتونم پیاز بخورم ولی حتما هرشب درست میکنم و میخورم ، عرق بومادران هم دارم اتفاقا 

کیسه نمک برای پریودی هام درست کرده بودم ، حالا الانم میزارم روشکمم 

فقط من بادکش گرم بلدم انجام بدم 

اشکال نداره ؟

نه عزیزم دمات خیلی بالا نیست برای بچه از ۳۷/۵ تبه خدایی نکرده رفت رو ۳۸ نگران باش 

سلام عزیزم خوبی ...شما تا چند هفته شیاف پروژسترون رو استفاده کردی؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین