2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
ایوای خدایااااا چیکارکنم.. شوهرم‌نیس..شهرستانم یبارساعت‌۱۰‌اینااینجور‌شدم یبارم‌ساعت‌۳‌اینا سو ...

ببین زنگ بزن اورژانس بیمارستان سوال کن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم آی وی اف کردم اما دو هفته پیش تو سیزده هفته بهم گفتن بچه ت مشکل داره و رفتم کورتاژ کردم ...

عزیز دلم جیگرم کباب میشه هر وقت یادش میوفتم. اما مطمئنم خدا بزودی جاش رو با معجزه ای شیرینتر پر میکنه. حق داری اما به قول خودت سعی کن قوی باشی. لیانا جون هم پارسال تو ۲۴ هفتگی دوقلوهاش رو از دست داد اما طولی نکشید طبیعی باردار شد و الان دختر قند عسلش تو بغلش شیر میخوره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
انشالله همين طوري طبيعي بچه دار بشي، يه سوپرايز قشنگ بعد از اينهمه ناراحتي.من چند مورد ديدم که طبيعي ...

خدا از دهنت بشنوه 😭😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻

ان شالله برای شما و بقیه هم ی سورپرایز طبیعی در راه باشه

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝
عزیز دلم جیگرم کباب میشه هر وقت یادش میوفتم. اما مطمئنم خدا بزودی جاش رو با معجزه ای شیرینتر پر میکن ...

لیلا جون شما حس میکنی تکونای نینی رو ...راستی من حالت تهوع ومعده درد دارم شما چی ؟ من اصلا خوب نمیشم فک کنم تا اخر بارداری حالم همین باشه 

تند تند رفتن هم ميتونه باعث زخم بشه بازم يه چك كن

عزیزم‌الان‌ایترنت‌سرج‌کردم‌

ببخشیددا‌اسهال‌خونی‌نیستم

بلغم‌خونی‌هستم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم نگرانت شدم، انشالله که چیزی نیست. بی خبرمون نذار

لیلا‌جونم‌دعام‌کن‌چیزی‌نباشه

ال‌دی‌میخورم..آمپول‌بسرلین‌میزنم

نکنه‌‌‌بستتری‌بشم..ازبیمارستان‌میترسم

نکنه‌این‌همه‌داروخوردم‌ازدستم‌بره

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
لیلا‌جونم‌دعام‌کن‌چیزی‌نباشه ال‌دی‌میخورم..آمپول‌بسرلین‌میزنم نکنه‌‌‌بستتری‌بشم..ازبیمارستان‌میترس ...

مگه شما باردار نيستي ؟ مگه تو بارداري هم ال دي ميدن ؟

لیلا جون شما حس میکنی تکونای نینی رو ...راستی من حالت تهوع ومعده درد دارم شما چی ؟ من اصلا خوب نمیشم ...

من گاهی حس میکنم گاهی هم نه. به شدت هم آدم ضایع کن هست تکون میخوره تا به همسرم میگم یه گوشه ساکت میشینه! تهوع رو منم دارم اما بیشتر از اون کهیر و خارش اذیتم میکنه. کمتر شده اما هنوز یه کمیش هست

شما چی حس میکنی تکونای نی نی رو؟ محکم میزنه یا آروم؟

دمیترون نمیخوری؟ معده درد فکر کنم آزار دهنده تره. امیدوارم زودی خوب بشه

من گاهی حس میکنم گاهی هم نه. به شدت هم آدم ضایع کن هست تکون میخوره تا به همسرم میگم یه گوشه ساکت میش ...

من بیشتر اوقات حس میکنم ولی کاملا روی شکمم حرکتش معلوم نیس دقیقا منم به شوهرم میگم میاد دست میذاره میگه توهم زدی 😂ولی خودم قشنگ حس نیکنم ...هنوز کهیر داری 🤔ایشالا بهتر میشی عزیزم 

لیلا‌جونم‌دعام‌کن‌چیزی‌نباشه ال‌دی‌میخورم..آمپول‌بسرلین‌میزنم نکنه‌‌‌بستتری‌بشم..ازبیمارستان‌میترس ...

نه بابا بستری که بعید بدونم عزیزم. دارو میده و مراقبت احتمالا. گوارش خوبیش اینه باهاش مدارا کنی زودی خوب میشه. شاید چیزی خوردی عفونی شده. سبزی آلوده ای یا همچین چیزی. نگران نباش اصلا

من بیشتر اوقات حس میکنم ولی کاملا روی شکمم حرکتش معلوم نیس دقیقا منم به شوهرم میگم میاد دست میذاره م ...

دارم اما خدارو شکر کمتر شده. منم خودم دست رو شکم میذارم معمولا حس میکنم، تا همسرم دستش رو میذاره انگار نه انگار این بوده تکون میخورده