2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
برا من سوال تا روز انتقال از کجا معلوم اندومتر مناسب باقی بمونه؟؟یعنی ممکن نیست بیش از حد رشد کنه؟؟ ...

نه بخاطر اینکه پروژسترون شروع میکنی دیگه اونقدی که رشد میکرده رشد نمیکنه برای من روز ۱۳ ۱۰بود اندومترم از همون شب پروژسترونمو شروع کرد

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
نه فداات شم ... من تخمک اهدایی میخوام بگیرم....ولی چون سنم ۴۹ و همسرم ۵۷ هست الان مرکز مام میگه ما ق ...

شاید اینطور فکر کردن که میخوای خودت پانکچر کنی. به خدا تو اون مرکز من خانومای پنجاه و پنج سال به بالا دیدم که باردار شده بودن. بذار منم برات میپرسم از دکتر علیرضایی یا اوایل دی وقت دارم اونجا میپرسم و بهت خبر میدم. حتی اگه اوکی بود میتونم برات وقت هم بگیرم اگه بخوای

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  خداروشکر اکثر قدیمیا مادر شدند  یک سوال : سرم ivig رو چند روز قبل از انتقال ...

سلام من دکترم طرازیه بهم گفت قبلا ۳ روز قبل انتقال میدادیم ولی ۱۰روز بهتره

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
 انشاله که مامان شدی رفته عزیزم چه ناز ۴قلو...خدا من عاشق بچه ها چند قلوام .انقد دوست دارم نگاش ...

مرسی عشقم با دعای شما

سلام خانوما دکتر گفت تشخیص من براتون آی یو آی هستش ولی من خیلی دوقلو دوست دارم☹☹☹دلم میخواد میکرو ش ...

بسپار به خدا هرچی صلاحه ایشالله برات پیش بیاد آی یو آی هم ممکنه دوقلو بشه 

سلام عزیزم خوبی‌؟ دیگه وقتی میگه خوبه، یعنی خوبه عزیزم  اگر خوب نباشه تعارف ندارن سیکلو کنسل م ...

فدات شم ،مرسي از راهنمايي هات 

چون هميشه آدم زمان تخمك گذاري ترشح داره و الان كه تو سيكلم و آمپول ديفرلين زدم گفتم شايد اين حجم ترشح غير طبيعي باشه چون از هميشه بيشتره و دقيقا از اتمام پريدم همراهمه و چون دكتر فقط سنو كردو معاينه نكرد تا بدونه عفونتي هست يا نه ،و منم يادم رفت بگم ترشح دارم به خاطر  همين گفتم نكنه واسه انتقال بد باشه 🤦‍♀️🤦‍♀️

از طرفي هي ذهنم درگير چيزاي مختلفه 

يكيش همين كه دكتر گفت جنين ها بلاست بشن و من دوس داشتم همونا رو از فريز در بيارن و انتقال بدن... 

ديگه از اين حجم استرس خل شدم زينب جون 

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
نه گلم هیچ اطلاعی ندارم، از خودشون تماس باید بگیری بپرسی فقط اگر زحمتی نیست نتیجه رو اینجا هم بگو ت ...

چشم خواهری جون..به محض اینکه یه شماره وتساپ ازشون پیدا کردم حتما خبر میدم......گل پسرت رو ببوس 😘😘

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
بچه ها واسه من آخرش خارج رحمي بودن....💔 آخه ديگه چه اميدي ميمونه برام.... بي دليل باردار نشي ...

ای وای عزیزم خیلی متاسفم واقعا اخه مگه دردی داشتی شما چی شد الان سقط کردی؟ عزیزم نا امید نشو ماها وقتی تو این راه قدم برداشتیم از اولشم میدونستیم راه خیلی سختی داریم پس نا امید نشو بازم ادامه بده ایشالله اینسری بهترین برات رقم بخوره گلم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
من میرم پیش سهیلا عارفی

اره بهش ایمیل زدم جوابمو داد بنده خدا......باشه گلم ایشتلله که حاجت روابشی

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
احتمال اینکه ۵ روزه بشن هست عزیزم گرید پریکا و سریکا چیه نشنیدم تا حالا

منم نميدونم والا تو كارتم نوشته پريكا و سيكا تو نت هم سرچ كردم هيچ چي نيومد 

ان شاء الله كه بشن و برام بمونن، به اميد  خدا، ان شاءالله شما هم به لطف خدا زود دامنت سبز بشه 

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
شاید اینطور فکر کردن که میخوای خودت پانکچر کنی. به خدا تو اون مرکز من خانومای پنجاه و پنج سال به بال ...

الهی من فدای تو بشم لیلی جونم اخه چقد مهربونی تو.....ایشالله خدا حاجت دل مهربونتو بده.....باشه گلم اگه بپرسی که خیلی ممنونت میشم....

خانما میشه جوابمو بدین من۸روزه انتقال دادم دکتربهم اسیدفولیک نداده فکرکنم یادش رفته باید حتما میخورد ...

عزیزم اسید فولیک و باید بخوری 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍