2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
مرسی قربونت برم بله یکشنبه ۱۶م انتقال داشتم ۴تا بلاست انتقال دادن برام

انشاله که مامان شدی رفته عزیزم چه ناز ۴قلو...خدا من عاشق بچه ها چند قلوام .انقد دوست دارم نگاشون کنم چون بزرگی خدارو تو وجودشون میبینم.

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما حالش خوبه عزیزم. این وروجک ها فقط سر به سر ما میخوان بذارن. از حالت بهمون خبر بده عزیزم

اره خداروشکر خوب بود nstگرفت گفت ببینم حدکتشو که گفتن خوبه 🤗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ببین بستگی به نظر دکتر داره. قبل اومدنت وقت بگیر، آزمایشای هورمونیت رو هم همه رو انجام بده که نخوای ...

فدات بشم به منشی پیغام گذاشتم تو واتساپ گفت  وقت بگیر بعد من گفتم سنم مشکلی نداره پرسید چن سالته؟گفتم ۴۹   گفت نه شمارو قبول نمیکنیم....یعنی به نظرت ازمایشارو بدم بعد بیام پیش دکتر علیزاده؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
راس میگی عزیزم خدا کنه اینطوری باشه...پس حتما قوانینشون عوص شده.....ایشالله خدا لبخند به روی لبت بیا ...

اره عزیزم حتما عوض شده

مرسی عزیزم😘 ایشالا که به هر چی که دلت میخاد برسی عزیزم

شماره رویان رو دارم ولی شماره شو تو واتساپ ندارم عزیزم

۲۳۵۶۲۰۰۰

سلام خانمي انشالله که حالتون خوب هست. من انتقال دادم شنبه، دکتر گفت ريسک دوقلويي رو قبول ميکني واس ...

منظورش اینه بعضی اوقات یه نفر دو تا بچه داره میگه به هیچ وجه نمیخوام دوقلو داشته باشم. به هر حال وقتی دو تا میذارن احتمالش هست هر دو بگیره. منظورش این بود. 

عزيزم تبريك ميگم بابت انتقالت ،ان شاء الله به زودي مثبت بشي  يه سوالي دارم منم مريض عارفيم بهم ...

ممنون عزیز دلم ان شاءالله که همه دوستان انتقالشون مثبت بشه و صحیح و سالم بیاد بغلشون. 

من دکترم عابدی هست من سری قبل برام بلاست انتقال دادن که منفی شدم این بارم قرار بود برام بلاست انتقال بده نامه پذیرش هم که بهم داد نوشته بود بلاست که به پذیرش دادم ولی همینکه رسیدم خونه از جنین شناسی بهم زنگ زدن که سه روزه برات انتقال میدیم گفت با دکترت هم صحبت کردم چون فقط همین سه تا جنین رو داری ریسک نمیکنیم که بلاست شن روز انتقال هم که دکترم اومد گفت کیفیتشون متوسط احتمال منفی شدن داره که منم بعد انتقال با جنین شناس دکتر یاری صحبت کردم گفت هر چقدر هم محیط آزمایشگاه خوب باشه بالاخره شبیه سازی شده احتمال اینکه تو رحمت رشد کنه بیشتر هست تا آزمایشگاه.

حالا اگه فرصت هست تا انتقال میتونی بری با جنین شناس صحبت کنی و هم اینکه اگه دیگه جنین نداری ریسک نکن همون سه روزه انتقال بده ان شاءالله که مثبتی بعد مگه شما کارت جنین نداری توش تعداد و کیفیت رو نوشته.

خدایا شکرت
راس میگی عزیزم خدا کنه اینطوری باشه...پس حتما قوانینشون عوص شده.....ایشالله خدا لبخند به روی لبت بیا ...

سلام عزیزم شماره واتساپ رویان رو نداشتم ولی رفتم برات پیدا کردم 

۰۹۰۲۵۰۰۳۴۷۳

ایشالا که بهترین ها برات اتفاق بیفته عزیزم

يکي از دوستان من بخش جنين شناسي کار ميکنه، گفت بعضي اوقات خطاي انساني باعث از بين رفتن جنين هاي با ک ...

واقعیتش نمیخواستم اینجا مطرح کنم ولی من واقعا تو هر دوبار انتقالم یکم شک کردم به کارشون.موندم من که دوتا نی جنین داشتم هر دوتا نی هم گرید جنین ها عین هم بود ولی یکی سه تایی یکی چهارتایی حالا سری قبل گفتن بلاست و کیفیت خوب بود ولی اینبار میگن از فریز در اومدن کیفیتشون متوسط .گرید جنین هام a و ab بود من در کل نظرم اینه جنین همون سه روزه انتقال بدن بهتر هست چون خطای انسانی و آزمایشگاهی تو بلاست شدن زیاده همون طور که pgd  و pgs هم باعث از بین رفتن جنین میشه.

خدایا شکرت
ممنون عزیز دلم ان شاءالله که همه دوستان انتقالشون مثبت بشه و صحیح و سالم بیاد بغلشون.  من دکتر ...

سلام عزیزم قبلش باید از جنین شناس دکتر یاری وقت بگیریم که باهاش صحبت کنیم یا میشه همینطوری بریم بیمارستان بهمن باهاش صحبت کنیم

واقعیتش نمیخواستم اینجا مطرح کنم ولی من واقعا تو هر دوبار انتقالم یکم شک کردم به کارشون.موندم من که ...

اره منم موافقم با جنین ۳ روزه

شاید تو محیط آزمایشگاه اون جنین ۳ روز بلاست نشه ولی همون جنین تو رحم رشد کنه