2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684466 پست
زینبی جان شما طول سرویکست چند بود که سرکلاژ شدی؟ منم سرکلاژم ولی کلا مطلق باید استراحت کنم خیلی سخته ...

ببین دکترم چون خیلی آپدیت بود اصلا سختگیری بیجا نداشت، اون موقع برای سونو پیش مشفقی که پریناتولوژیست بود میرفتم، به همه مریض هاش که سرکلاژ بودن میگفت بخوابید دائم، ولی دکتر من مخالف بود

حتی برای زایمان پیش مریم اشرفی هم رفتم اونم به شدت با استراحت مطلق برای سرکلاژ مخالف بود

چون هم خون رسانی به رحم کم میشه، هم خطر سکته قلبی و مغزی هست 

به طول سرویکس ربطی نداره من با طول 28 سرکلاژ شدم، ولی دکترم کلا خوابیدن رو قبول نداشت، میگفت در حد کم فعالیت باشه خیلی هم خوبه 

من خودم مقالات رو خوندم نوشته بود حتی میشه سرکار هم رفت، ولی دیگه من ریسک نکردم، 

حالا شما هم در حد کم فعالیت کن، آخه همش تو رختخواب اگر قرار بود بمونی چرا سرکلاژ کردن؟ 

نمیدونم شاید. من که خودم خیلی حساسم کلا خوابیدم انشالله این چند ماهم طی بشه . زینبی جان شما نی نیت خ ...

آره گلم عاااااااااالیه، میخواد از دیوار راست بالا بره 🤪🤪🤪

عزیزم اگر قرار بود ivf و این داروها عوارض نقص جنینی داشته باشند حتما ممنوع میشدن 

من انوکسا نداشتم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهان پس منم باید حواسم باشه الان که فشار پایینم ولی کشک و پنیر اینا زیاد میخورم باید کمترش کنم. فشار ...

عزیزم در واقع الان فشار شما طبیعیه پایین نیست، فشار خیلی پایین و کمی بالا ضرر داره

فشار پایین مثل 6 روی 4 مثلا

ببین دکترم چون خیلی آپدیت بود اصلا سختگیری بیجا نداشت، اون موقع برای سونو پیش مشفقی که پریناتولوژیست ...

نمیدونم واسه منم ۲۹ بود اوایل که گفت کار سبک کن بعد یبار درد داشتم رفتم سونو کرد گفت بد شانسی بچه چرخیده زور میزنه بیاد بیرون استراحت کن تا بچرخه بعد از اونم گفت نیا مطب ماما بفرستم خونه یا با ویلچر بیا که من دیگه نرفتم اخه مطبش شلوغه خیلی .  دکتر حتی اول میگفت نظرم ۶۰ به ۴۰ واسه سرکلاژت ولی من اصرار کردم سرکلاژ کرد بعد یهو گفت باید استراحت مطلق بشی. 

آره گلم عاااااااااالیه، میخواد از دیوار راست بالا بره 🤪🤪🤪 عزیزم اگر قرار بود ivf و این داروها عو ...

خداروشکر خدا حفظش کنه. وسواس گرفتم هر دفعه ی چیزی فکرمو درگیر میکنه الان چند وقته این فکر مثله خوره به جونم افتاده بود حالا خیالم راحت تر شد

عزیزم در واقع الان فشار شما طبیعیه پایین نیست، فشار خیلی پایین و کمی بالا ضرر داره فشار پایین مثل 6 ...

اوکی گلم باز مرسی که راهنماییم کردی و جواب همه سوتلمو دادی خدا کوچولوتو واست نگه داره

ممنون عزیز دلم. امیدوارم عید که میای ایران با نی نی تو دلت باشه و طبیعی باردار شده باشی عزیزم.

الهی فدای پاکت بشم گل قشنگم.....خوش به حا ل نینت که همچی مامان مهربونی داره☺.....

...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام دوستان  کسی بعد از انتقال پادرد داشته اینجا؟ میدونید دلیلش چیه؟

سلام گلم....کجای پاته....من بعد از انتقال تا یه سال بعد پام درد میکرد ....نمیدونم ربطی به انتقال داشت یا نه.....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
حتما دلیل دیگه ایی هست که تجویز کردن و من اطلاع ندارم، در هر صورت هر بار، هر چیزی میگن همون رو دقیق ...

چشم فدات بشم هیلی ممنونم .......گلم من چن سال پیش رویان سوال کرده بودم محدودیت سنی داشتن یعنی بالای ۴۴ سال بیمار قبول نمیکردن.....شما اطلاع داری از محدودیت سنی رویان؟

بله عزيزم طبيعيه و واسه داروهاست

یعنی شما هم داشتین؟کجای پات درد میکرد عزبزم و تا چن وقت؟

واقعا عزیزم؟ من خیلی نگران این موضوع بودم چون واقعا سخته این مدلی تو اقوام یه خانومی میکرو کرده بود ...

نه بابا اصلا مگر اینکه شرایطت خاص باشه دکتر بگه وگرنه هیچ فرقی با بارداری طبیعی نداره

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام گلم....کجای پاته....من بعد از انتقال تا یه سال بعد پام درد میکرد ....نمیدونم ربطی به انتقال داش ...

سلام عزیزم

کل پام ولی بیشتر پای چپم

فکر کنم بخاطر پروژسترون و تاثیرش روی گردش خون هست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️