2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045416 بازدید | 684464 پست
من به جز آویشن همه ممنوع‌های بعد انتقال رو خورده بودم 😀

😅😅😅😅😅نوش جونت......

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خداروشکر 😁 اااا منم دومین پری بعده پانکچره!! اما انتقال و هیسترو هم داشتم این وسط!!!! من کل علا ...

آره دقیقا منم اخه من دوفاستون هم خوردم ولی انگار تاثیر نداشته 😏

آها پس شما انتقال فرش هم داشتی من جنینامو از اول فریز کردن هایپر شده بودم. اخه من آمپول دیفرلین ندارم شما چرا داشتی؟ 🤔

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
🤭دست خودم نیس اخه.ی سوال دیگه شما بعد سرکلاژ استراحت مطلق شدین ؟اگه نه در چ حد بود ؟

نه دیگه استرس دست خودته، بها دادن به افکار منفی انتها نداره

نه گلم کارهای خونه رو میکردم، گاهی هم حرصم درمیومد جارو میکشیدم 😆😆😆😆😬😬😬البته مامان هم میومد اغلب چون نمی‌خواست تنها باشم

ولی پیاده روی و بازار و پله رو اجازه نداد، هر چند گاهی تک و توک مجبور بودم برم، مثلا یکبار دنبال شیاف رفتم ابن سینا از کلی پله بالا رفتم، یا برای خرید تخت در حد سه تا مغازه رفتم وگرنه همش خونه بودم یا دکتر 

موقع رفتن به دکتر هم میگفتم سرکلاژم تا سریعتر کارم رو راه بندازن 

رویان هستم از شمال میام فرمانداری نامه میده قبلا گرفتم

سلام گلم میشه شرایط گرفتن نامه رو بهم بگین؟ اخه منم اصفهانم  شوهرم شماله میخوام ببینم چجوری میتونم این نامرو بگیرم که بیاد پیشم. دقیق واسم توضیح بده باید کجا برم چیکار کنم

نه دیگه استرس دست خودته، بها دادن به افکار منفی انتها نداره نه گلم کارهای خونه رو میکردم، گاهی هم ح ...

زینبی جان شما طول سرویکست چند بود که سرکلاژ شدی؟ منم سرکلاژم ولی کلا مطلق باید استراحت کنم خیلی سخته نمیدونم چرا انقدر دکترم سخت میگیره

زینب جون فشار شما چند بود که بعد رفت بالا؟چرا بالا رفت؟

من همیشه حدود 9 روی 6 

یا 10 روی 6 بود 

اواخر بارداری با علت نامشخص یهو رفت اولش 12 روی 8 

بعد 14 روی 10، خودم میگم شاید چون اوایل خوش نمک غذا میخوردم، یا اون اواخر چند بار سالاد الویه با خیارشور خوردم 

شاید هم دیگه بدنم تحمل بارداری نداشت، چون بعد از زایمان یواش یواش بدون دارو اومد پایین 

نمیگم بترسین، فقط همیشه فشارتون رو چک کنین، خصوصا اون اواخر 

اگر خوب باشه هفته ایی یکبار کافیه

اگر خوب نبود یا لب مرز هر روز

سِلام به رو ماهت گلی حون الحمدلله خوبم....نه فدات شم من هنوز دارم با شوشو سرو کله میزنم که راضیش کنم ...

حتما دلیل دیگه ایی هست که تجویز کردن و من اطلاع ندارم، در هر صورت هر بار، هر چیزی میگن همون رو دقیق اجرا کن تا ان شاء الله بهترین نتیجه رو بگیری

واقعا عزیزم؟ من خیلی نگران این موضوع بودم چون واقعا سخته این مدلی تو اقوام یه خانومی میکرو کرده بود ...

عزیزم منم دقیقا شرایطم مثله فامیلتونه حتی نمازمم خوابیده میخونم. فامیلتون الان نی نیش صحیحو سالم به دنیا اومده دیگه؟ منم همش نگرانه زایمان زودرسم همش فکر میکردم باردار شدنم فقط سخته فکر میکردم دیگه حامله بشم حله حالا نگو که ۹ ماهم استراحت مطلق باید بشم

حتما دلیل دیگه ایی هست که تجویز کردن و من اطلاع ندارم، در هر صورت هر بار، هر چیزی میگن همون رو دقیق ...

نمیدونم شاید. من که خودم خیلی حساسم کلا خوابیدم انشالله این چند ماهم طی بشه . زینبی جان شما نی نیت خوبه؟ من همش نگرانم این داروهایی که داروم میخورم رو بچم تاثیر بزاره . بعد شما انکسپارینم میزدی تو بارداریت یا نه؟؟؟؟

من همیشه حدود 9 روی 6  یا 10 روی 6 بود  اواخر بارداری با علت نامشخص یهو رفت اولش 12 روی ...

اهان پس منم باید حواسم باشه الان که فشار پایینم ولی کشک و پنیر اینا زیاد میخورم باید کمترش کنم. فشار پایین ضرری نداره؟ فقط بالا خطرناکه؟

فدات شم لیلا جون واقعا برا معجزه ت خیلی خوشحالم و بهت تبریک میگم.....اره مهم نیست همینکه انتقال بده ...

ممنون عزیز دلم. امیدوارم عید که میای ایران با نی نی تو دلت باشه و طبیعی باردار شده باشی عزیزم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم