2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
کار خوبی میکنی، مهم اینه که نشاسته توش باشه  من فرنی میخوردم، کتلت و ماکارونی اما شک داشتم نک ...

شیر مگه بده؟؟ من عادت دارم هروز شیر باید بخورم اون موقع هم که انتقال داده بودم روزی یه لیوان و حداقل میخوردم!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=167732998]سلام بچه‌ها جون ❤️❤️❤️❤️ من الان از مطب اومدم. یه دونه بود. قلبش میزد 😭😭😭 یه نقطه که میتپید 😭...[/QUO

سلام دارچین جون خداااروهزار مرتبه شکر عزیزم

برای منم دعا کن با این حس قشنگت 

منم چند روز دیگه میرم سونو قلب 

خیلی میترسم 

راستی الان چند هفتته؟

خداجونم شکرت       
عزیزم درمورد امپولت اطلاعی ندارم ...نا امید نباش ایشالا ایندفعه حتما مثبت میشی و پسر نازت داداشی میش ...

ممنونم‌ازت‌خواهری

انشالله‌شماهم‌‌‌‌‌جوجتو‌صحیح‌وسالم‌بغل‌کنی

اول‌امیدم‌به‌خداس

بعدش‌دعای‌شمادوستای‌خوبم‌که‌ازخواهربهم‌نزدیک‌ترید

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
وای ایشالله, واقعا خیلی سخته من مفنامیک اسیدمیخورم واسه دردش دوستمون گفت ضررداره اره؟؟؟ اخه خیلی زیا ...

درمورد مفنامیک اسید اطلاعی ندارم عزیزم ولی خب دوستان باز بهتر میدونن.کمر و شکمتو گرم نگه دار با شالی چیزی ببند من اینجوری میکنم دردش آروم میشه.

عزیزم بهتره تو دوران پریودی زیاد به بدن فشار وارد نشه برا همین من خودم صلاح نمیدونم باز دوستان اگه نظری داشتن میگن. 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم انشااله مادر گلت زودتر خوب بشن. من هم درد داشتم میخوردم ولی دکتر گفت نخور که اگه شانسی برای طب ...

اهان باشه ممنون عزیزم ازتوضیه ات. چشم دیگه نمیخورم اولین باربودمیخوردم بعدپانکچرم اینجورشدم

خدایاهمروبه آرزوهای خوبشون برسون... مهربانی را باید از خدا آموخت. 
مناسفانه مشکلات خانوادگی زیادی دارم و گاهی گریه زیاد می کنم میترسم اخر گریه هام باعث سقط بشه واقعا م ...

نه بابا نگران نباش عزیزم خدا نگهداره نی نی ت باشه الهی 

در اندک من تویی فراوان یارب..
درمورد مفنامیک اسید اطلاعی ندارم عزیزم ولی خب دوستان باز بهتر میدونن.کمر و شکمتو گرم نگه دار با شالی ...

اهان درسته عزیزم مرسی لطف کردی. مادرمم میگه شال بپوش 

خدایاهمروبه آرزوهای خوبشون برسون... مهربانی را باید از خدا آموخت. 
توشهرستان بدون ازمایشات تکمیلی انجام دادیم ولی تهران که اومدم همه ی ازمایشهارو دادم مشخص شدdfi۳۰هست ...

مرسی‌عزیزم‌‌که‌وقت‌گذاشتی

پس‌‌توآزمایش‌هاتون‌فقط‌dfiمشکل‌‌داشت

همسرمن‌آزمایش‌هاش‌خوب‌بود

اماتقویتی‌هم خوردیم..

انشالله‌بارداری‌خوبی‌داشته‌باشی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
به من دکتر گفت قبل ساعت ۱۰ صبح باید بزنی

ممنونم‌

پس‌منم‌همین‌کارمیکنم