2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
عزيزم انجير رو چطوري ميخوري؟ منم يبوست داشتم، انجير رو داخل آب خيس ميکني، انجير رو با آب ميخوري، وا ...

هم خشک خوردم هم خیسوندم بعد خوردم ولی فایده نداره خیلی اذیتم☹️

منم و حسرتِ با تو ما شدن...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ده سال فکر میکردم مشکل از خودمه از دیروز که فهمیدم از همسرمه دنیا رو سرم خراب شد واقعا درمان مرد ...

واقعا؟ ده سال همسرت آزمایش نداد؟؟!! دکترم همون روز هم برا من ذخیره نوشت هم ازمایش اسپرم همسرم چون واقعا انگار جدیدا بیشتر مشکل از اقایونه ..... البته قدیما هم همین بوده اما باور غلط تو جامعه بوده! ایشالا که خیره

من بعد از ۴ بار پانکچر دیگه نمیخوام خودمو بیشتر از این اذیت کنم ۲ تا جنین دارم همونها رو انتقال مید ...

ای جان عزیزم ایشالا زود زود مادر میشی و نینی اینقد بی خوابت کنه اذیت شی و کیف کنی😂😍😍😍😍😍 اگه سنتون اجازه میده یه بار دیگه هم پانکچر کنید به نظرم چون الان تقویتی و اینا میخورید خیلی تاثیر داره من دیدم خانمه گفت بار ششم پانکچر کردم بعدش انتقال دادم گرفت... ولی هرچی صلاحته ایشالا زودتر خوشحال بشی عزیزم

عزیزم کنار هروعده ی غذایی روغن زیتون بخور یکی دوقاشق.واقعا عالیه

عزیزم باید روی خود غذا بریزیم یا اینکه جدا بخوریم ،واینکه حتما باید روغن زیتون اصل باشه یا از این کارخونه ای ها هم میشه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه ها نفخ و یبوست اذیتم میکنه چیکار کنم انجیرم میخورم فایده نداره

واسه نفخ میوه هاتو بپز بخور مثل سیب و گلابی 

واسه یبوستتم اینجا یه خانمی گف شبا قبل خواب دو تا کیوی بخورین 

واقعا تاثیر گذاره 

همچنین آب زیاد بخور 

خداجونم شکرت       
هم خشک خوردم هم خیسوندم بعد خوردم ولی فایده نداره خیلی اذیتم☹️

الو و انجیر و خیس کن شب فردا صبحش ناشتا بخور ، روغن زیتون هم همینطوری بریز تو قاشق بخور  ، کیوی هم شبا بخور 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
پس به نظرت اگه خدایی نکرده واریکوسل بود عمل نکنه ؟ چون مطمئنم همسرم به هیچ عنوان عمل ننیکنه  ...

عزیزم همسر من هم تحرک و موفوش صفره

دکتر گفت تضمینی نیست بعد عمل واریکوسل اوکی بشه

برای همین قراره با بیوپسی اسپرم بردارن گفت اونجوری نمونه های بهتری پیدا میشه 

وای خیلی بد مزس تو غذامم بزور میخورم

یه شربت هست به اسم لاکسی ژل ،فکر میکنم اونم خوب باشه ،با دکترت مشورت کن ببین میتونی بخوری ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...