2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
دوست عزیز من شنیدم میگن خدا بدش میاد بنده هاش برای کسی دلسوزی کنن همون بلا رو سرش خودش میاره چون خدا ...

این به نظرم فقط تجسم یه خدای بی رحمه!! حالا کسی دلش سوخت تو کار خدا دخالت کرد که بیاد اون بلا رو سرش بیاره؟ پس اینجوری به کسی نباید کمک کرد چون دخالت تو کار خداست. 

ناشکری نکن خیلی ها هستن حتی نمیتونند بچشون رو تو وجود خودشون حس کنند میگند خدا بنده ای رو که خیلی ...

میشه خدا منو دوست نداشته باشه؟

امروز میخواستم برم دکتر باز مادذشوهرم سر رسید و فهمید تا شوهرم رفت بیرون کلی حرف بارم کرد که چرا اینقدر خرج میذاری رو دستش و... من حتی دلم نیومد جوابش رو بدم هی گفتم اونم مادره دلش برا بچه اش میسوزه اما مگه دست منه؟ دست منه که4 ساله منتظرم اما خبری نیست؟ خواهرشوهرم دو سال بعد من ازدواج کرد همون ماه اول باردار شد از بس بچه خواهرشوهرم رو میکوبن سر دلم که خسته شدم حس میکنم خدایی نیست که تنهایی هام رو ببینه

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تازگیا اینو شنیدم... خدا میدونه هیچ وقت دلم نخواسته تو کارش دخالت کنم اما... دیگه با خودم عهد کر ...

استغفار کن 

درست میشه عزیزم

خدا خیییییلی بزرگه

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
انشاالله که موفق باشی.  من سال گذشته آمپول های آی یو آی رو زدم ولی برای سنو و عملش نتونستم برم ...

منم اطلاعی ندارم چون این ماه بار اولمه که میخوام  iui  کنم

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
این به نظرم فقط تجسم یه خدای بی رحمه!! حالا کسی دلش سوخت تو کار خدا دخالت کرد که بیاد اون بلا رو سرش ...

دلسوزی تا کمک کردن خیلی فرق داره. خدای من و تو یکیه نیازی نیست من برای شما دلسوزی کنم در صورتی که خدامون یکیه و مصلحتمون دست اونه

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
سلام عزیزم یه سوالی الان من همسرم مشکل داره به ظاهر من مشکلی ندارم دوتا جنین ab ۴ روزه برام مونده بع ...

نمیشه بگی حتما مشکلی که برا دوستمون پیش اومده برا شما هم پیش میاد ولی خب ریسکه. من ۴ جنین با کیفیت بی رو گذاشتن برام بلاست بشه دوتاش به مرحله بلاست رسید ولی خب کلا ریسکه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
استغفار کن  درست میشه عزیزم خدا خیییییلی بزرگه

بخدا امروز توی مسیر فقط گریه کردم، من همیشه بیشتر از دختراش هواش رو دارم اما بازم تا اسم بچه میاد سرکوفتم میزنه جالب اینجاست که من شوهرم واریس نوع یک داره اما بخدا به یه نفر هم نگفتم.  شوهرم گفت دوست ندارم کسی بدونه منم این همه حرف میشنوم باز میگم مهم شوهرمه 

ولی چیکار کنم که گاهی وقتا اونقدر اذیت میشم که یادم میره خدایی هست که بلاخره اینروزا هم میگذره

دلسوزی تا کمک کردن خیلی فرق داره. خدای من و تو یکیه نیازی نیست من برای شما دلسوزی کنم در صورتی که خد ...

کمک یعنی دعا

دعا کردن  هم که  در حق همدیگه سفارش خدا و پیغمبره من همیشه همه رو دعا کردم نه از ترحم یا دلسوزی بلکه از محبت 

دقیقا ماما دکتر عارفی اینجوریه خدا رو بنده نی یکیشون مخصوصا نه میشه سوال کرد نه چیزی خود دکتر که یه ...

منم مرکز مام میرم خدایی منشیا و ماماهاش همه اونایی که من دیدم خوش اخلاقن 

اصلا من رفتم تعجب کردم والا انقد منشی بداخلاق دیدیم! 

دکترم هم منتظری هست این چند باری که دیدمش خوب وقت گذاشت هر سوالی پرسیدم جواب داد 

دوستان من رفتم سونو وتست امینو شور دادم خداروشکر مشکلی نبود گفتم خبر بدم بهتون 

خداروشکر‌‌

نازنین‌جون‌چرانقدراسترسی‌شدی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم من فعلا بیخیال شدم  بعد از عید انتقال میدم انشاالله  شما چیکار کردین؟؟

منم هنوز نرفتم برا انتقال دوم 

چهارشنبه نوبت هیسترو دارم 

ماه بعد اگه خدا بخواد انتقال میدم 

عزیزم ایشالا که هرچی خیره پیش بیاد برات 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..