2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ممنونم مرسی عزیرم من آمپول سینال اف زدم چندتا از دوستان بهم گفتن که اصلا تحرک نداشته باش منم کاملا ...

نه عزیزم

ورزش سنگین نکن

ولی پیاده روی خیلی هم خوبه

شیرموز درست کن

توش عسل طبیعی زرده تخم مرغ بومی بریز

هفت مغز هم آسیاب کن بریز توش بده بخوره این چندروز

حتی صبح چهارشنبه هم بده بخوره

ارده شیره بده صبحانه بخوره 

گوشت شتر چرخ کرده کن باهاش غذا بپز تا اسپرم قوی داشته باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم ورزش سنگین نکن ولی پیاده روی خیلی هم خوبه شیرموز درست کن توش عسل طبیعی زرده تخم مرغ بوم ...

مرسی ممنون

خودم چیکار کنم؟ دلم میخواد این ماه حامله بشم دیگه خسته شدم از مسیر طولانی و انتظار و باز هم ناامیدی

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
مرسی ممنون خودم چیکار کنم؟ دلم میخواد این ماه حامله بشم دیگه خسته شدم از مسیر طولانی و انتظار و باز ...

امیدت به خدا باشه عزیزم

انشاالله که دامنت سبز بشه گلم

واسه تخمک زیاد نمیشه کاری کردم

ولی بعد از آی یو آی۲۰دقیقه روهمون صندلی بمون

سلام به همه من الان عضو شدم.

منم مشکل دارم برای بارداری تخمدان هام پی سی او شدید دارن. لاپرا هم انجام دادم ولی بی فایده بود.بیمارستان شریعتی تهران پرونده دارم. 

یک ساله برای درمان نرفتم دوباره میخوام شروع کنم.الان کسی هست مشکل من رو داشته باشه؟از چه راهی باردار شده.

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
امیدت به خدا باشه عزیزم انشاالله که دامنت سبز بشه گلم واسه تخمک زیاد نمیشه کاری کردم ولی بعد از آ ...

مرسی ممنون خیلی دعام کنید 

تا جایی که یادم میاد همیشه دلم برا اونایی که نازایی داشتن میسوخت همیشه از ته قلبم دعاشون میکردم اما نمیدونم چرا خودم حالا گرفتار شدم حالا با خودم میگم خدایا من که بدی نکردم چرا این بلا سرم اومد؟؟؟

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
سلام به همه من الان عضو شدم. منم مشکل دارم برای بارداری تخمدان هام پی سی او شدید دارن. لاپرا هم انج ...

منم  pco هستم اما لاپرا نکردم در حال حاضر چهاذشنبه نوبت  iui  دارم

مرسی ممنون خیلی دعام کنید  تا جایی که یادم میاد همیشه دلم برا اونایی که نازایی داشتن میسوخت ...

دوست عزیز من شنیدم میگن خدا بدش میاد بنده هاش برای کسی دلسوزی کنن همون بلا رو سرش خودش میاره چون خدا خودش میدونه چکار کنه.

دیگه هیچوقت برای کسی دلت نسوزه

عزیزم دراون حد نیس  پد اونقدری خیس بشه ولی لباس زیم خیس میشه نگران شدم میرم بیمارستان ایشالا مش ...

پس کیسه ابت نیس استراحت کن و مایعات زیاد بخور سه چهار تا سرم رینگر یا یک سوم دو سوم یا نرمالین سالین بگیر بزن نگران هم نباش عزیزم

منم  pco هستم اما لاپرا نکردم در حال حاضر چهاذشنبه نوبت  iui  دارم

انشاالله که موفق باشی. 

من سال گذشته آمپول های آی یو آی رو زدم ولی برای سنو و عملش نتونستم برم

دیگه نمیدونم اون آمپول ها خودش باعث کیست نشده؟ شما اطلاعاتی دارید؟

مرسی ممنون خیلی دعام کنید  تا جایی که یادم میاد همیشه دلم برا اونایی که نازایی داشتن میسوخت ...

ناشکری نکن

خیلی ها هستن حتی نمیتونند بچشون رو تو وجود خودشون حس کنند

میگند خدا بنده ای رو که خیلی دوست داره کاری میکنه که مدام صداش بزنه

انشاالله که ایندفعه خبرای خوب ازت بشنوم

دوست عزیز من شنیدم میگن خدا بدش میاد بنده هاش برای کسی دلسوزی کنن همون بلا رو سرش خودش میاره چون خدا ...

منم تازگیا اینو شنیدم... خدا میدونه هیچ وقت دلم نخواسته تو کارش دخالت کنم اما... دیگه با خودم عهد کردم نه تنها دلم نسوزه بلکه وقتی یکی گرفتاره بجای کمک و دعا، نگاش هم نکنم

گاهی وقتا فکر میکنم هر چی آدم مغرورتر و ظالم تر باشه خدا بیشتر دوسش داره... شاید خدایی نیست... شاید...

مرسی عزیزم انشاءلله  شما حالت تهوع داری ؟  من دوست دارم عین فیلما اوق بزنم  شوخی م ...

نه عزیزم تهوع ندارم. یعنی الکی روش زوم کنم تلقین میکنم دارم اما حقیقت اینه ندارم😒

پس فردا باید برم. ایشالله هر دو خیالمون راحت میشه ☺️