2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
عزیزم اره نام کاربریت برام آشناست  ان شاالله که حاملگی و زایمان راحتی داشته باشی 🥳 🥳 🥳  ...

سلام زینبی جون خوبی ؟ 

من هنوز سونو نرفتم 

ولی میترسم زینبی جون چند بار ترسیدم و الانم وقتی داشتم بلند میشدم زیر دلم محکم تیر کشید 

حالت تهوع و اینام ندارم 

یعنی از اول علائم نداشتم 😐

خداجونم شکرت       
نه عزیزممم. واقعا داره بهم سخت میگذره! بعد انتقال خیلی ریلکس تر بودم منم دلم میخواست یه بار سونو می ...

مرسی عزیزم انشاءلله 

شما حالت تهوع داری ؟ 

من دوست دارم عین فیلما اوق بزنم 

شوخی میکنم انشاءلله بارداری راحتی داشته باشبم 😂

راستی من هفته بعد میرم سونو 

شما کی میری ؟

خداجونم شکرت       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعاکه ... چی بگم عزیزم به مطبش ز بزن برای رفتنت و بگو سیکلت اونجوری شده بهت وقت میدن دوباره لازم ب ...

حالا چرا روز ۱۴🤔🤔 تا حالا‌نشنیده بودم بگن روز ۱۴ بیا

مگه روز اول تا سوم پریود نمیرن؟

میخای حالا پیشش بری یا نه؟

واقعا ک اصلا نمیزارن آدم حرف بزنه😒😒

چی بگم والا.....

سلام زینبی جون.عزیزم برا کسی که یه بچه داره و برا بارداری دوم مشکلش چسبندگی اسپرم باشه دارو جواب مید ...

واسه چسبندگی اسپرم ویتامین سی ۵۰۰ روزی دوتا بخورن ویتامین سی حرف نداره

نوروبیون برا چی خوبه ؟  همون ماهی که میخواستی انتقال بدی زدی ؟  دکتر تجویز کرد یا خودت ز ...

نوروبیون واسه مشکلات انعقادی و کمک ب لانه گزینی خوبه من خودم زدم ولی انتقالم کنسل شد ۴ تا جنینم بلاست نشد و دیگه جنین ندارم

سلام دوستان میشه لطفا جواب بدید من خیلی نگرانم به دکترم دسترسی ندارم ..من چندروزیه تکرر ادرار دارم ا ...

سلام عزیرم واسه فهمیدن اینکه کیسه اب هس یا ترشح نوار بهداشتی ساده بدون مشبک بذار و توی دو سه ساعت چک کن اگه یک سوم نوار خیس شد ک واقعا حس سنگینی داشتی یعنی کیسه ابه وگرنه ترشحه

حالا چرا روز ۱۴🤔🤔 تا حالا‌نشنیده بودم بگن روز ۱۴ بیا مگه روز اول تا سوم پریود نمیرن؟ میخای حالا ...

نه من نمیرم اول میرم مام . میگم که الکی رو هوا نه سوالی کرد نه چیزی گفتم کی بیام الان منفی شدم گفت پریود دو روز چهارده همین خخخ اصولا باید بپرسن جنین داری یا باید پانکچر بشی یا ..... 

در اندک من تویی فراوان یارب..
نه من نمیرم اول میرم مام . میگم که الکی رو هوا نه سوالی کرد نه چیزی گفتم کی بیام الان منفی شدم گفت پ ...

اونا ک دلشون به حال ما نمیسوزه نمی گن تو چه شرایطی هستیم ما رو حداقل درست راهنمایی کنن

راستی عزیزم به مام زنگ بزنیم چقدر طول میکشه بهمون وقت بدن؟

ایشالا که وقتی میری مام خوشحال و با خبرای خوب برگردی

اونا ک دلشون به حال ما نمیسوزه نمی گن تو چه شرایطی هستیم ما رو حداقل درست راهنمایی کنن راستی عزیزم ...

مرسی عزیزم . من اینترنتی وقت گرفتم وارد سایتشون شدم و وقت گرفتم

در اندک من تویی فراوان یارب..