2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
دوستانی که انتقال منفی داشتین میشه کمکم کنید،  بعد قطع داروها چند روز بعد پریود شدید؟ من امروز ...

وای اول جمله رو دیدم خیز برداشتم بیام راهنمایی کنم مثلا. بعد یادم اومد من قبل قطع داروها پریود شده بودم 😂😂

واسه يکي از دوستام روز ده پريود ضخامتش 12 بوده، دکتر پروژسترون داده و گفته ضخامت رو کنترل ميکنه، جني ...

ضخامت اونم زیاد بوده ولی دکتر به منم گفت که پروزسترون ثابت نگه میداره ...نه عزیزم خیلیا با ضخامت ۱۳هم باردارشدن ایشالا دوست شمامثبت میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی پریود شدی روز ۵ بزن یکی هم یک روز قبل انتقال  حداقل ۱۰ روز فاصله بده

نوروبیون برا چی خوبه ؟ 

همون ماهی که میخواستی انتقال بدی زدی ؟ 

دکتر تجویز کرد یا خودت زدی ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیزم، انشالا به سلامتی باشه دکتر من گفت خیلی مواظب باش نفخ نکنی و یبوست نشی، اصلا چیزای نفاخ ن ...

نعناع و عرق نعناع ضرر نداره یکم بخورم برا نفخ؟؟؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
مامان ماهک نابود شدم یعنی  نمیدونم چیکار کردن پرسیدم با کیفیت عالی چرا بلاست نشده گفت ژنتیک اس ...

عزیزم ربطی به دارو نداره، فقط بخاطر کیفیت اسپرم و تخمکه

تشکیل شدنش و تا سه روز رسیدنش بیشتر به کیفیت اسپرم ربط داره ولی بلاست شدنش خیلی به کیفیت تخمک مربوطه

من مشکلم همینه، ۴ بار پانکچر شدم ، یکبار ۴تا ، یکبار ۷ تا، یکبار ۱۴ تا و دفعه آخر ۱۳ تا جنین داشتم و کلا از همه اینها ۳ تا بلاست شدند

دکتر خوب، جنین شناس خوب و داروی عالی مصرف کردم واقعا به اینها نیست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ممنون عزیزم خداروشکر من با انتقال پنجمم مامان شدم بالاخره😅

سلام عزيزم منم ٤ بار انتقال منفي داشتم و فقط يك نوبت جنين دارم مشكل شما چي بود واسه منم دعا كن خداروشكر كه باردار شدي

دوستانی که انتقال منفی داشتین میشه کمکم کنید،  بعد قطع داروها چند روز بعد پریود شدید؟ من امروز ...

چهارپنج روز طول میکشه عزیزم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
 نعناع و عرق نعناع ضرر نداره یکم بخورم برا نفخ؟؟؟

گلم من شنیده بودم که خوب نی نعناع چون گرمیه حالا تا چه حد درسته نمیدونم ولی احتیاطا نخوری بهتره

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزیزم،  من زایمان کردم،  متاسفانه بعد زایمان دچار اینرسی و مسمومیت شدید بارداری شدم و ...

عزیز دلم تولد دختر نازنینت مبارک باشه

الهی که دیگه هیچ وقت سرو کارت به بیمارستان نیافته

تا دنیا دنیااست کنار گل دختر و همسرت به خوبی زندگی کنید و این خاطره تلخ رو فراموش کنی

سلام دوستان میشه لطفا جواب بدید من خیلی نگرانم به دکترم دسترسی ندارم ..من چندروزیه تکرر ادرار دارم از عصری لباس زیرم همش خیس میشه مطمینم ادرار نیس نکنه کیسه ابم ترکیده باشه