2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045076 بازدید | 684424 پست
هنور محدودیت سفر به شهرها هست من نامه چی بگیرم 🤔واسه انتقال اومدم موندم خونه تهران ماشین پلاک تهران ...

اگه شناسنامه هاتون صادر از شماله بگیر

میخوای یه نامه از دکترت هم بگیر ک نیاز ب مراقبت داره

ماهم رفتم شهرستان خداروشکر مشکلی پیش نیومد داخل شهر هم پلیس جلومونپ گرفت ادرس خونه دادیم و کارت ملی دید گفت برین

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝
یعنی همون ماه که منفی میشن پریود که شدن بعدش تو روزای تخمک گذاری نزدیکی کنن امکان بارداری هست؟ 

من همینطوری باردارشدم البته مشکل خاصی نداشتیم ...ازمایش شوهرم تحرکش خیلی پایین بود البته ازمایش مال مهرماه پارسال بود از عید به اینور شوهرم طب سنتی میرفت چندباری زالودرمانی وبادکش پروستات انجام داد من دی پانکچر شدم تا تیرماه که انتقال بدم جلوگیری داشتیم تیرماه که منفی شدم دیگه جلوگیری نکردیم با اولین اقدام باردارشدم ...ایشالا همه ی دوستای منتظرمون هم مثل من سورپرایز بشن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روز ۱۱ هستم.رفتم تست گذاشتم منفی شد. یعنی دیگه امیدی نیست؟😭😭😭😭 کاش نمیزاشتم بی بی چک رو

نه بابا به دلت بد راه نده

من روز ۱۳ ازمایش خونم کامل منفی شد دارومو تا روز ۱۶ ادامه دادم مثبت شد و بعدشم زیاد شد

البته هنوز سونو نرفتم ولی اخرش ازمایشم مثبت شد

داروتو بدون صلاحدید دکترت قطع نکنیا

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝

سلام بچه ها من امروز اومدم ولی انتقال 4 تا جنین سه روزه گرید a گفتن هیچکدوم بلاست نشدن کنسل شدن اتتقالم

حالا چیکار کنم چی واسه تقویت بخورم دوباره باید پانکچر بشم چرا اینطوری شد اخه؟

عزیزم من باردارم این سوال دوستمه ؟ جنینای شما چند روزه بوده ... ایشالا که تا دوسه روز دیگه که ازمایش ...

مبارکت باشه عزیزم.

بار چندم انتقال مثبت شدی؟

من نمیدونم جنین هام چند روزه بودن.هایپر شدم برام فریز کردن.

تا روز آزمایش استرس میکشتم😭😭☹

نه بابا به دلت بد راه نده من روز ۱۳ ازمایش خونم کامل منفی شد دارومو تا روز ۱۶ ادامه دادم مثبت شد و ...

نه قطع نمیکنم

برام خیلی دعا کن...

از نی نی تو دلت بخواه برام دعا کنه.توان دیدن آزمایش منفی رو دیگه ندارم

مبارکت باشه عزیزم. بار چندم انتقال مثبت شدی؟ من نمیدونم جنین هام چند روزه بودن.هایپر شدم برام فریز ...

ممنونم عزیزم من ماه بعد انتقال منفیم طبیعی باردارشدم ...اصلا ناامید نباش ایشالا که مثبت میشی عزیزم 

سلام زینب جان من بعد از دو ماه که پانچکر شدم وارد سیکل انتقال شدم امروز روز ۱۳ قاعدگی بود سونو کردم ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

ببین گلم بعضی وقتا دکتر ها این جور مواقع پیشنهاد سیکل نچرال رو میدن، معنیش این نیست اصلا دارو نداره، ولی کمتر دارو داره و گاهی بدن بهتر هم جواب میده 

اما خوراکی خاصی وجود نداره 

گاهی هم که رحم سه خطی میشه ولی ضخامت کم هست prp میکنن

سلام عزیزم ...خوبی؟ منم زخم داشتم ولی وقتی به دکترم گفتم گفت اصلا مهم نیست چون جواب پاپ اسمیرت خوبه ...

سلام گلم خوبی؟ برای منم جدیدا التهاب تو پاپ اسمیر نشون داد، یکسال پیش هم تو پاپ اسمیر التهاب نشون  داد، کلی دارو هم استفاده کردم ولی خوب نشدم، به دکترم که گفتم گفت برات زخمه رو فریز می کنم، من میگم شاید زخم تاثیر بدی برای لانه گزینی جنین داشته باشه به همین خاطر می خام فریز کنم چون می دونم با دارو و گذشت زمان خوب هم نشده، شما انتقال جنین انجام دادی؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
من همینطوری باردارشدم البته مشکل خاصی نداشتیم ...ازمایش شوهرم تحرکش خیلی پایین بود البته ازمایش مال ...

چه خوب خدا حفظش کنه براتون عزززیزم پس همون ماهم میشه فوری نزدیکی کرد من فکر میکردم باید ماه اولو جلوگیری کرد فکر میکردم ضرر داره

در اندک من تویی فراوان یارب..
ایشالا یه نی نی سالم خدا قسمتت کنه گلم  من دیگه چکاپ نرفتم

ممنون عزیزم، انشاءالله به زودی خودت هم دامنت سبز شه گلم، سالی یک بار چکاپ شی بهتره گلم، بخصوص پاپ اسمیر رو حتما انجام بده.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
چه خوب خدا حفظش کنه براتون عزززیزم پس همون ماهم میشه فوری نزدیکی کرد من فکر میکردم باید ماه اولو جلو ...

مرسی عزیزدلم ...نه اتفاقا میگن که تاثیر داروهاهست واحتمال داره بارداربشیم من خیلیارو دیدم بعد انتقال منفیشون باردارشدن 

عزیزم منم با داروهای هورمونی چاق میشم .معمولا بعد یکی دوماه کم میکنم انگار پفش میخوابه

ممنون كه گفتي 

خاله خودم هم همين طوره با قرص جلوگيري وحشتناك چاق شده بود 

منم دقيقا تا مي خورم چاق ميشم 

تا قطع مي كنم وزنم ثابت ميشه 

مشكلم اينه كه خودمم اضافه وزن دارم 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

اگه شناسنامه هاتون صادر از شماله بگیر میخوای یه نامه از دکترت هم بگیر ک نیاز ب مراقبت داره ماهم رف ...

من متولد تهرانم شوهرم شمال حالا برم ببینم اصلا نامه میدن ولی گفتن انگار تهران وضعیت نارنجی شده محدودیت تمومه