2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
آمپولشم داده عزیزم نوشته بودم نه قبلش آمپول پروژسترون و استرادیول بود

فکر کردم عزیزم فقط بعد انتقال بهت استرادیول و پروژسترون داده 

چند روز قبل از انتقال پروژسترون و استرادیول استفاده کردی عزیزم؟

قربونت، الان به حساب آنومالی 20 هفته و یک روزم ولی ان تی 20 هفته و 6روزم، دکترم میگفت برای سن ما ان ...

سلام عزیزم . خوبی ؟ ۲۳ هفته برات سونو ننوشتن ؟ پزشک سونوگرافی بهم گفت بهتره ۲۳ هفته سونو شی . به نظرت علتی داست ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت، الان به حساب آنومالی 20 هفته و یک روزم ولی ان تی 20 هفته و 6روزم، دکترم میگفت برای سن ما ان ...

اره همه دکترا ان تی رو حساب میکنن گلم. دیروز که ماما اومد منو ویزیت کرد گفتم سونو بنویس بعد با دستش یکم شکممو فشار داد گفت وزنه بچه خوبه فعلا عجله نکن گفتم ببینم دکتر شما کی گفته بری. اب دوره بچه الان نرمال شد؟ علتش چی بود کم شده بود؟ تو انومالی فهمیدی کمه؟؟؟

اصلا اسنرس نگیر ببین من تو هفته تو قشنگ تکوناشو می فهمسدم دخترمم دستشو میزاشت میفهمید ولی تا ۲۵ هفته ...

اهان  مرسی که جواب دادی پس فعلا صبر کنم. بعد در روز باید هر چند ساعت تکونشو حس کنم. شما تو خوابم بیدار میشی از شدت تکوناش ؟؟

اره همه دکترا ان تی رو حساب میکنن گلم. دیروز که ماما اومد منو ویزیت کرد گفتم سونو بنویس بعد با دستش ...

دکتر من گفت سونو انونالی البته تفاوتشونم تو ۲ روز بود 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اهان  مرسی که جواب دادی پس فعلا صبر کنم. بعد در روز باید هر چند ساعت تکونشو حس کنم. شما تو خواب ...

اره مخصوصا اگه به پهلو یکم به شکمم فشار میاد انقدر لگد می زنه که صاف میشم اونم ساکت میشه 😍😍😍

اهان  مرسی که جواب دادی پس فعلا صبر کنم. بعد در روز باید هر چند ساعت تکونشو حس کنم. شما تو خواب ...

دیروز باید جواب ازمایش قندم و می گرفتم یادم رفت فردا میگیرم ماهه پیش ۱۰ پیش دکترم بودم جواب بگیرم ببینم بخاطر کرونا میشه برم پیشش یا باید با واتس اپ بفرستم 

خانم ها دکتر مشایخی وبینار داره در مورد شکست لانه  گزینی فقط من نمی دونم چطور وارد بشم کسی می د ...

خانم ها بین اسکای روم و انلاین یک دات بزارین بزنین روش بعنوان مهمان وارد بشین

خدایا شکرت
اره مخصوصا اگه به پهلو یکم به شکمم فشار میاد انقدر لگد می زنه که صاف میشم اونم ساکت میشه 😍😍😍

ای جونم خدا حفظش کنه کاشکی واسه منم زودتر اذیتم کنه اصلا شبا انقدر وول بخوره نزاره بخوابم😍😍😍