2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
عزیزم خیلی‌ها ممکنه نیاز نداشته باشن. معمولا هم میبینن اگه دفعه اول منفی شد برای بار دوم میدن. مگه د ...

متاسفانه همینه تا سقط نشه نمیدن

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
انشاءالله که جنینای عالی و نازی برات تشکیل شه، دکتر سونو نکرد ببینه چقدر آب آورده؟ اگه میزانش کم باش ...

قرص کابرلین داده و اون انوکسا رو اگر اشتباه نکنم عزیزم

ولی دکتر اصلا دیگه معاینم نکرد تو بیمارستان به همه پرستارا هم گفته بود اصلا بهم دست نزنن و جابجام نکنن خودشم اصلا دست نزد بهم فقط اصرار داشت طبیعیه شرایط ولی بهتره دو روز دیگه هم بیمارستان بمونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه بسلامتی  من آزمایشم 8 بود  زنگ زدم گفتن دو هفته بعدش برم سونو  فک کنم میشه 22. ...

ایشالله که همه چیز خوبه. اره برای منم میشه همون دو هفته بعد آزمایش

این دو هفته برای من دیرتر از دو هفته بعد انتقال میگذره 😣 

ایشالله که همه چیز خوبه. اره برای منم میشه همون دو هفته بعد آزمایش این دو هفته برای من دیرتر از دو ...

منم احساس میکنم قسمت سختش همین سونوعه 

انشاءلله که برای هممون خوب باشه و بسلامتی این دوران رو طی کنیم 

راستی بچه ها یه چیزی بگم یادتونه من علائم نداشتم هیچیه هیچی 

پس خداروشکر میشه بدون علائم هم مثبت بود 

فقط اینو گفتم امیدوار باشین اصل کاری خداست که باید بخواد 💜

خداجونم شکرت       
نمی دونم والا اصولا میدن برای خونرسانی بهنره

شانس من بوده😞 من اونجا از هر کی پرسیدم همه اسپرین و هپارین و ... داشتن .. به دکترمم گفتم لک دارم گفت اسپرین وانوگزاپارین و قطع کن ، گفتم اصن بهم ندادی اینارو😐 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
شانس من بوده😞 من اونجا از هر کی پرسیدم همه اسپرین و هپارین و ... داشتن .. به دکترمم گفتم لک دارم گف ...

دیگه به اون فکر نکن عزیزم. داروهاتو قطع کردی پریود شدی؟ الان با انرژی برو برای بار دوم ❤️

دیگه به اون فکر نکن عزیزم. داروهاتو قطع کردی پریود شدی؟ الان با انرژی برو برای بار دوم ❤️

اره قطع کردم ، هنوز نشدم ، چیکار کنم زود بشم ، دارم از سردرد میمیرم

اره قطع کردم ، هنوز نشدم ، چیکار کنم زود بشم ، دارم از سردرد میمیرم

اون لکه بینی ها قطع شد کامل؟ فکر میکردم داروهاتو قطع کنی زود به خونریزی تبدیل میشه!

نمیدونم عزیزم. فکر کنم فقط باید صبر کنی

اون لکه بینی ها قطع شد کامل؟ فکر میکردم داروهاتو قطع کنی زود به خونریزی تبدیل میشه! نمیدونم عزیزم. ...

ترشح قهوه ایی میاد ازم