2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
بچه ها شما نباید آزمایشگاه رو تغییر بدین. اینجوری پزشکتون رو گیج میکنید که کار ایشالله داره درست پیش ...

بله من میدونم که باید فقط تو یه آزمایشگاه و سر ساعت مشخص داد آزمایشو اون بعداظهرو همینجوری رفتم که ببینم یوقت اشتباه نشده باشه اخه چندتا از دوستام گفتن وقتی بی بی چکات تو دوروز پر رنگتر شده چجور بتات پایینه و گفتن بی بی چک حساسه و بتای به این پایینی رو نشون نمیده دیگه منم وسوسه شدم یجا دیگه هم بدم

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزیزم تبریک میگم مثبت شدنت رو شما ضخامت رحمت چقدر بود برای انتقال؟

ممنونم عزیزم

آخرین سونو یه ۹ سه خطی شنیدم که سه روز بعدش انتقال دادم. تو این سه روز هم استرادیول مصرف کردم. 

من سیکل لانگ بودم و کلا دارو زیاد مصرف کردم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم شما بودی یه دختر داشتی میخواستی بری تعییت جنسیت؟! رفتی عزیزم؟ بیا از خودت بگو

سلام عزیزم

دوتا دخترداشتم

انتقال دومم که منفی شد دکتر برام سونوی داپلر نوشت ومتوجه شدیم خونرسانی رحمم ضعیف هست.

حالا گفته شبی یکی پنتوکسی فیلین بخورم .فردا هم نوبت خراش رحم دارم.اول قاعدگیم هم گفته برم پیشش.دیگه امید به خدا

دوستان کسی میدونه تو کارت فریز جنین  straw یعنی چی؟

@زینبی_بابا    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان  میشه لطفا به سوال من جواب بدین؟  دوستانی که مثبت شدین ضخامت رحمتون چقدر بود ...

بین ۸ تا ۱۲ باید باشه

من موقع انتقال ۹ سه خطی بودم منفی شدم دارچین جان ۹ سه خطی بود مثبت شد فکر نکنم صرفا فقط ضخامت مهم باشه

ولی بیشتر کسایی که بالای ۸ بودن مثبت شدن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه من خودم بد دادم روز اول ك عجله كردم ي روز زودتر دادم دفعه سوم هم ٤٨ساعت بعدش جمعه بود و ازمايشگ ...

خیلی عالیه. انگاری معجزه شده. من به مرکزم زنگ زده بودم گفت قطع کن منفی شدی روز ۱۴ با بتا ۲ الان پشیمونم چرا من زود دارو قطع کردم 

خدایا شکرت

من ۸ تا جنین دارم تو کارت فریزم استرا رو زده سه

بعد اگه بخوان انتقال بدن از تو نی که سه تا جنین هست دو تاشو درمیارن انتقال میدن یا هر سه تاشو؟

جنینای ضعیف رو سه تاشونو میزارن تو یه نی؟

ببخشید سوالام زیاد شد

@زینبی_بابا    

شما روغن سیاهدونه رو چطوری میخورین؟میریزین توی غذا؟اخه منم امروز دومین روزه که دارم سینال اف و ...

وای نه عزیزم

می مالم به پایین شکمم و یه سلفون دورش می کشم و شال پشمی روش

من دست میذارم زیر شکمم سرده واسه همین اینا رو میمالم اگه نه طبعم گرمه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام عزیزم میشه خر کی میدونه راهنماییم کنه همسرم مورفو و تحرک صفر داره من ذخیرم نیمه الان تو سیکله ...

سلام 

منم داشتم پروگوریس آلمانیه و کم پیدا میشه ازش

اگه تهرانی داروخانه بهار داره 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام عزیزم میشه خر کی میدونه راهنماییم کنه همسرم مورفو و تحرک صفر داره من ذخیرم نیمه الان تو سیکله ...

وای خانما تورو خدا ببخشید اشتباه تایپی داره ویرایش هم نمیتونم بکنم خیلی خجالت کشیدم 

فکر کنم تعداد نی‌ها باشه. یعنی جنین‌ها تو چند نی قرار داده شدند. 

من ۸ تا جنین دارم نباید دو تا دو تا میبود؟

بعد می خوان انتقال بدن سه تا جنین تو یه نی 

هرسه تا رو انتقال میدن یا دوتاشو؟