2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045191 بازدید | 684433 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیطونی نکردم ببخشیدشمام یک کاربربی ادب یک چیزی گفت جوابشودادم اومده بودزسرپستام که تولیاقت مادرشدن ن ...

عزیز دلم خودت ناراحت نکن ،واقعا آدم بی وجدانی بوده که این حرف رو زده ،متاسفانه داخل سایت چنین مواردی زیاد هست 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
گفت بیا مطب باید بررسی بشید ، دقیقا دوروز بعد از جواب ازمایشم که مثبت شد لک دیدم و علائمم رفت  

آدریانا جان ناراحت شدم عزیزم 

انشاءلله خیره و با انتقال بعدی مامان دوقلوها میشی  

راستی جنین فریز داری ؟

خداجونم شکرت       

من میخواستم امپولموو نزنم دیگه یعنی ساعت ۷ شب باید میزدم نزدم ، به دکترم گفتم گفت امپول و شیاف و استفااده کن فردا بیا کلینیک باید بررسی کنیم ... وقتی دیگه بتا اومده پایین چرا امپول اینارو استفاده کنم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
آدریانا جان ناراحت شدم عزیزم  انشاءلله خیره و با انتقال بعدی مامان دوقلوها میشی   راستی ...

اره عزیزم دارم ، مرسی 🤲🧡

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
آدریانا خیلی متاسفم واقعا ناراحت شدم و میتونم بفهمم چه حس بدیه😭😭😭😭 امیدوارم بزودی مادر بشی و ...

مرسی گلم انشالله🤲🤲🧡

عزیز دلم خودت ناراحت نکن ،واقعا آدم بی وجدانی بوده که این حرف رو زده ،متاسفانه داخل سایت چنین مواردی ...

اره واقعا باعث شدبازفشارم بره بالا درسته مجازیه امانمیبخشمش. 😔دل شکستن کارخوبی نیست 

ممنون عزیزم التماس دعای فراوون, تودرچه حالی؟ 

خدایاهمروبه آرزوهای خوبشون برسون... مهربانی را باید از خدا آموخت. 
خانما یه سوال من۱۰مهر پانکچرشدم۸تا جنین برام تشکیل شده ۵شنبه قراره انتقال بدم تعیین جنسیتم ولی تا ال ...

به من۵روز بعداز تخمک کشی زنگ زدن وتعداد جنین پسر رو گفتند

اره واقعا باعث شدبازفشارم بره بالا درسته مجازیه امانمیبخشمش. 😔دل شکستن کارخوبی نیست  ممنون عز ...

منم مشغول زدن آمپولهام گلم ،پنجشنبه نوبت سونو دارم ،خدا کنه همه چی به خوبی پیش بره ،راستش هر چی جلوتر میرم استرس میگیرم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اره منم رفتم دستشویی ازم ریخت که پرستار گفت دستمال بزار بعد هی میومد دستمالو میدید گفت نه انقدر طبیع ...

من رفتم سونو خداروشکر خوب بود همه چی میخواستن مرخصم کنن خودم گفتم نه باشم بهتره

خب خداروشکر خیالم راحت شد. راستش خیلی نگران بودم. شما چند بار ivf انجام دادید؟ مشکلتون چی بود عز ...

من شهرخودمون یه بار انجام دادم.تو مام اولین بارم بود.خداروشکر اولین انتقالم مثبت شد.مشکل اسپرم داشتیم.تحرک صفر و  dfi۳۰