2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم من فقط درد سینه دارم عزیزم روز ۱۰هم لک داشتم همین

مبارکه عزیزم بسلامتی بدنیاش بیاری🧡🧡🤲🤲🤲

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عکس سونوتو بفرست عزیزم 

نمیشه عکس فرستاد کلاا

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
اینا علایم بارداری هستش منم روز هشتم ولی هیچ علایمی ندارم 

عزیزم علائم بارداری واس هر کسی متفاوته 

اصلا نمیشه گف

مثلا من اصلا درد زیر دل ندارم 

درد سینه هامم احتمالا بخاطره پروژسترونه

نترس عزیزم احتمال چند قلویی رشد بتا خیلی بالا بره واسه من کم بالا میرفت دکترم گفت احتمال خارج رحمیه ...

اي واي.....😔😔😔

اميدوارم به زودي خبر خوبي بدين

ممنونم از توضيحتون💖

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝
@زینبی_بابا     سلام عزیزم خوبی؟ امروز کارت جنین هاروگرفتم 4تاجنین سه روزه گرید آ, بنظرت ...

سلام عزیزم خوبی‌؟به سلامتی مبارکه 😍😍😍

ماهیتابه آنا رو بیارم 🍳 🍳 🍳 🍳 🍳 

خیلی عالیه که!!!! آنا جون هم 5 تا جنین داشته 2 یا 3 تا براش انتقال دادن و با همونا مامان شد

مگه دلبخواهیه الکی تند تند پانکچر کنی!!!!! 

مرسی عزیزم  و یسوال دیگه عیب نداره لوبیا تو غذا باشه بخاطر نفخش میگم آخه تو برگه نوشته خوبه ...

خوردن و نخوردنش به خودت بستگی داره، من خیلی حساس بود بدنم و دل‌درد میشدم کمتر از این چیزا میخوردم 

تو بارداری هم حبوبات شدیدا تهوعم رو زیاد میکرد اصلا نمیشد بخورم

زینب‌جون‌من‌توسیکل‌لانگ‌هستم‌ خدابخاد‌ماه‌بعدانتقال‌دارم عزیزم‌من‌کم‌خونی‌ندارم اماآهن‌خونم‌پایین ...

قرص آهن فروفورت گاین بخر. عالیه، دیگه اونو بخوری فولیک اسید نیاز نداری چون داخلش هست 

عزیزم در جریان هستی زینب جون یادت نیست همونم ک گفتم دو بار انتقال دادم بتام میره بالا افت میکنه یه ب ...

عزیزم پرونیزلون همون قرص صورتی های کوچیک هست؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی