2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
سلام عزیزم نه واکوئل دار نبود ولی دکتر قبلیم میگفت انگار حباب داره توش اما دکترمو که عوض کردم گفت ...

ممنونم .فک کنم نظر دکتر دوم درست تره،چون جنین براتون تشکیل شده.ولی به من همین حباب و واکوئل واین چیزا رو گفتن تو رویان.فورا بعد به هوش اومدنم بهم گفتن ،اصلا به جنین نرسید.

انشاله ک هممون  به زودی به آرزوی مادرشدن مون با نینی سالم برسیم❤

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
عزیزم بهترین و بدترین همش حرفه این گریدها همش از روی ظاهر و شکل جنینه کسی نمیدونه واقعا آیا مشکل کور ...

۷ بار سقط داشتی الهی بگردم😢 ایشالااا اینسری ۹ ماه خوب و میگذرونی و بسلامت بدنیا میاریش عزیزم ... چند سالته؟ من ۳۴

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفت بهترین جنین هارو اوردم برات 😢 پس چرا ... من اصلا ظرفیت اینووو ندارم دوباره شکست بخورم ، خدایاا ...

عزیزم شاید هماتوم داری که تو ای وی اف عادیه ضمنا دیشب بی بی زدی اونم احتمالا ادرارت رقیق بوده که هاله انداخته. لطفا تا وقتی جواب آز نیومده نا امید نباش 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
بی زحمت یه بار دیگه میگی تیتراتو  مگه دو برابر نمیشه؟

روز ۱۳ انتقال ۲
روز ۱۶» ۱۵
روز۱۹» ۱۱۸
روز۲۱» ۴۴۰(این اخری ازمایشگاه رو مجبور بودم جای دیگه بدم)

چرا بيشتر از دوبرابره 

اون روزايي هم كه فاصلشون ٣ روزه محاسبات رياضي(😂) انجام دادم ديدم بيشتر از دوبرابر زياد شده

شايد چون دير بالا رفته تعجب ميكنن چون يكي داشت ب اون يكي ميگفت الان بايد هفته پنج باشه اما تيترش ٤٠٠

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝
عزیزم شاید هماتوم داری که تو ای وی اف عادیه ضمنا دیشب بی بی زدی اونم احتمالا ادرارت رقیق بوده که هال ...

🙏🙏😔 باشه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
گفت بهترین جنین هارو اوردم برات 😢 پس چرا ... من اصلا ظرفیت اینووو ندارم دوباره شکست بخورم ، خدایاا ...

الهی ..عزیزم ایقد استرس نداشته نباش،هر اتفاقی ک باید بیفته میفته خوب یا بد،استرس وگریه شما ک مشکل رو حل نمیکنه،پس دلت رو آروم کن..

الهی ..عزیزم ایقد استرس نداشته نباش،هر اتفاقی ک باید بیفته میفته خوب یا بد،استرس وگریه شما ک مشکل رو ...

🙏🙏🙏😔

سلام بچه ها بتای من ۲۱۹۰شده  انشالله قسمت همه منتظرا  به نظرتون ممکنه دوقلو باشه؟ روز ۱ ...

عزیزم خیلی مبارکه ایشالله به خوشی وسلامتی بغلشون بگیری

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام بچه ها بتای من ۲۱۹۰شده  انشالله قسمت همه منتظرا  به نظرتون ممکنه دوقلو باشه؟ روز ۱ ...

مبارک باشه عزیزم،انشاله این دوران رو به سلامتی بگذرونی.تجربه ای ندارم اما هر دو حالش ممکنه.دوتا انتقال دادی؟

🙏🙏🙏😔

گلم کاملا حالتو درک میکنم منم بتام پایین بود و گفتن دوباره تکرار کنم واقعا اگه از اول مثبت نمیشد از اول بهتر بود دو تا بی بی چک زدم مثبت و واقعا امیدوار بودیم انقد خوشحال بودیم که حتی با شوهرم کلی برنامه ریزی کرده بودیم خیالبافی اصلا فکرشم نمیکردیم آزمایشم اینجوری پایین باشه ولی چاره ای جز صبر و امیدوار بودن فعلا ندارم شمام امیدوار باش تازه شما خیلی بتات خوب بوده جای نگرانی نیست بخدا توکل کن

در اندک من تویی فراوان یارب..

م چه بتای خوبی مبارکه 🥰 من که میگم ممکنه واقعا بتات بالاست 

انتقال اول بودی ؟ کدوم مرکز بودی ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
مامان سوفی @مامانو_سوفی گلم سقط شما هم با درد بود ؟ تا چند هفته رشد کرده بود برای شما ؟ و چجور ...

منم سقط داشتم تو هفته یازدهم ده هفته و 4 روز اما جنین تو شش هفته و 5 روز مونده بود با اینکه شیاف پروژسترون داشتم خودش دفع شد مثه زایمان طبیعی با همون درد