2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با وجود امپول و شیاف خونریزی داشتی ؟

ببین لک قهوه ای طییعیه قرمز روشن خوب نیست یکی از بچه های اینجا به خونریزی شدید افتاد جوری که تیکرشو برداشت ولی رفت همه چی عالی بچشم چند وقته بدنیا اومده 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من از اول رفتم مطب دكتر تهراني نژاد بعد انتقال رو گاندي انجام داد ب ماماي مطب گفتم گفت چهارشنبه بيا ...

بی زحمت یه بار دیگه میگی تیتراتو 

مگه دو برابر نمیشه؟

خداجونم شکرت       
دقیقا یک هفتس حالت های حاملگیم رفته ، نه تهوع ندارم

ببین تهوع زوده بیشترش تلقین از هفته ۶ و ۷ شروع میشه بعضیام که ندارن من سر اولی اصلا ویار نداشتم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ببین لک قهوه ای طییعیه قرمز روشن خوب نیست یکی از بچه های اینجا به خونریزی شدید افتاد جوری که تیکرشو ...

دوبار قرمز روشن بود ، از دیروز قهوه ایی ... 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
بچه ها من امروز روز ١٨ انتقالم هستم بتام شد 1822 روز ١٣ انتقال هم ازمايش داده بودك كه بتام 233 بود& ...

خیلی مبارکه عزیزم بخوشی بغلش بگیری ایشالله صحیح و سالم

در اندک من تویی فراوان یارب..
@farzi99   سلام یکی تاپیک زده میگه وارد کننده گونال هست شماره گذاشته میخوای بپرس ببین چجوره ا ...

مرسی گیسو جون

کاش داروخونه ها داشتن بایداز جای مطمین خرید چون بایدمطمین باشیم پروسه سرمایشی رو رعایت کردن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسی گیسو جون  کاش داروخونه ها داشتن بایداز جای مطمین خرید چون بایدمطمین باشیم پروسه سرمایشی ر ...

اره منم میترسم یه بچه ها هم گفت دوساش تو شرکت واردات دارویی هست خودش هم میخواس سفارش بده میخوای اون هم ببین چجوره

یا رب العالمین
عزیزم من الان از دوستم پرسیدم  گفت اگر تکی بخوای گرون میشه یا اینکه تعداد رو بیشتر کنید که هز ...

سلام. دوستتون ب کجا سفارش میده؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فقط یک ایرادی که دارن مطبشونو کوچیک و شلوغ هست و خیلی باید منتظر بشینید.بهتره قبل رفتن هم اینترنتی و ...

کاش دکتر کار بلدی باشه باقیش مهم نیست .من سه تا انتقال منفی داشتم .اینبار میخوام خیالم ازبابت همسرم راحت شه بعد عید برم واسه ای وی اف