2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
اخه با اون بتا امکان نداره نبینه...واس  جنین زوده ولی ساک رو چرا ندیده؟خودش چیزی نگف؟نگی علت دی ...

هیچی نمیگن ، فقط گفت ازمایش بده 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی نمیگن ، فقط گفت ازمایش بده 

عزیزم دو سه ماه پیش دکتر سونوگراف به یکی از بچه ها گفت چیزی نمیبینم، همینم به زور دارو مونده. اما داروهاشو ادامه داد و دو هفته بعد صدای قلبشو شنید. خداروشکر هیچ مشکلی نبود. تو هم ناامید نشو، حتما داروهاتو ادامه بده. به قول بچه ها سقط که به این راحتی نیست. ایشالله همه چیز سر جاشه❤️

مامان سوفی @مامانو_سوفی

گلم سقط شما هم با درد بود ؟ تا چند هفته رشد کرده بود برای شما ؟ و چجوری سقط کردید ؟ بتاتون تا چه عددی بالا رفت؟ میشه لطفا جوابمو بدید خیلی ازتون ممنونم ببخشید سوالام زیاده

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزیزم. ممنووون بله خدا روشکر ما خوبیم  واسه همگی دعا کردم انشاالله منتظرا زود مامان بشن و ...

عزیز دلم یک دنیا مبارکت باشه. ببوسش وروجک رو و مراقب خودتون خیلی باشید

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مررررسي عزيزم حتما  يادم نميره اولين نفر كه بهم گفت بله كه ميشه به بتاي١٥ اميد داشت شما ب ...

فداتشم عزیزم انشاءلله جفتمون خوش خبر باشیم 

آره عزیزم تکرار سوم میشه 

من رویان میرم فعلا نگفتن برم پیش دکتر فقط گفتن داروهارو ادامه بدم همین 

شما برای چی میرین دکتر ؟

خداجونم شکرت