2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
مبااارکه عزیزم  برای منم دعا کن گفتن دوباره تکرار کنم

مررررسي عزيزم حتما 

يادم نميره اولين نفر كه بهم گفت بله كه ميشه به بتاي١٥ اميد داشت شما بودي😍😍😍

اميدوارم خبر خوش بديييييي😍😍😍🌹🌹🌹

يعني ميشه تكرار بار سوم؟!

به نظرتون منم فردا دوباره همين ازمايشگاه بدم قبل اينكه برم دكتر؟

كي گفته دكترت بري پيشش؟

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝
@adrianaaa    عزیزم نتیجه آزمایشت رو گرفتی؟؟ ایشالله خوش خبری؟ ❤️

هنوز جواب و ندادن ، بعدازظهر میدن ، ولی انقد ترشح قهوه ایی اومد ازم فکنم دفع شد ، زیر دلم خالی شده . 

بنظرت سیکل بعدی و کی میتونم شروع کنم ؟یک ماه بعد یا دو ماه بعد ؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هنوز جواب و ندادن ، بعدازظهر میدن ، ولی انقد ترشح قهوه ایی اومد ازم فکنم دفع شد ، زیر دلم خالی شده . ...

شايد ترشحاتت به خاطر استرست باشه دختر

صبر كن تا عصر..... ان شالله که چیزی نیست

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝
هنوز جواب و ندادن ، بعدازظهر میدن ، ولی انقد ترشح قهوه ایی اومد ازم فکنم دفع شد ، زیر دلم خالی شده . ...

عزیز دلم... الهی که سر جاشه. شیاف گذاشتی؟ آمپول نزدی؟

بستگی داره سیکلت لانگ باشه یا طبیعی.

الهی بگردم. ناامید نشیا 😔

شايد ترشحاتت به خاطر استرست باشه دختر صبر كن تا عصر..... ان شالله که چیزی نیست

نه همه چی تموم شد 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیز دلم... الهی که سر جاشه. شیاف گذاشتی؟ آمپول نزدی؟ بستگی داره سیکلت لانگ باشه یا طبیعی. ال ...

هم شیاف هم امپول ولی تموم شد دیگه 

خدا نخواست خوشحالیم دووم داشته باشه

تو سونوی دیروزم سن بارداریموو زدن ۵ هفته و ۴ روز 😭 ولی رشد نکردن ، بچه ها کسی میدونه علتش چیه ؟ اخه چرا اینجوری شد کسی تجربشو داره ؟

هم شیاف هم امپول ولی تموم شد دیگه  خدا نخواست خوشحالیم دووم داشته باشه

سلام چرا انقد فال بد میزنی اخه 

مطمعنم سر جاشه نی نی

ببین خیلی زود رفتی سونو

آزمایش بتات همه چی رو مشخص میکنه

بد به دلت راه نده

لکه بینی هم تا دلت بخواد همه داشتن

چه عجيب كه گفته قطع كن!!! كدوم مركز بودي؟ البته منم بهش گفتم دو شدم گفت مثبت ك نميشه خيلي بعيده اما ...

مگه بعد انتقالت نزدیکی داشتی؟!! آخه میگن باید اون تایم جلوگیری کرد خطرناکه 

در اندک من تویی فراوان یارب..

عزیزم انشالله که اشتباه میکنی و چیزی نشده

سقط که ترشح نیست دختر خوب، ببخشید شر شر خون میریزه از آدم با درد وحشتناک

ترشح قهوه ای خیلیا دارن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام چرا انقد فال بد میزنی اخه  مطمعنم سر جاشه نی نی ببین خیلی زود رفتی سونو آزمایش بتات همه ...

مطمئنممم😞😭 دیگه نینیام نیستن

صبر کن جواب ازمایشت بیاد ساعت چند میدن؟؟؟ من خودم هم پر استرس شدم میگم حتما خارج رحمی شده 

ساعت ۴ 

استرس نداشته باش برات خوب نیس