2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045246 بازدید | 684441 پست
😞😞😞

خیلی زود رفتی برا سونو 

من فردا میشه روز ۱۸ انتقالم تازه باید برم ازمایش بتا بدم

بعدش باید دو روز بعد هم تکرار کنم اگر اوکی بود جوابم اونوقت دو هفته بعدترش برم سونو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهت گفتم زود نرو فقط استرس میگیری 

خودشون گفتن😔

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
حالا ازمایش دادی؟

هنوز نه منتظر شوهرمم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
چقدر طول میکشه به نظرت ؟ منه لعنتی قرار بود هفته دیگه برم آمپولامو بگیرم سیکلمو شروع کنم

اینچوری نگو به خودت 😡😡😡حتما حکمتی بوده فک کنم یه دوره بخوری اکی بشه ولی دقیق نمی دونم دیگم اینجوری نگو کاری که با عجله باشه تهش هیچی نیست

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خیلی زود رفتی برا سونو  من فردا میشه روز ۱۸ انتقالم تازه باید برم ازمایش بتا بدم بعدش باید دو ...

مگه تو منفی نشدی 

اینچوری نگو به خودت 😡😡😡حتما حکمتی بوده فک کنم یه دوره بخوری اکی بشه ولی دقیق نمی دونم دیگم اینجور ...

😔😔😔😔

مرسی گلم جواب دادی بخدا نمیدونی چقدر خوش بودم و امید داشتم زودتر شروع میکنم

خودشون گفتن😔

ببین اونا بگن به منم گفتم ول کن بابا اونا برای پول میگن حالا ازمایش دادی ایشالا دو برابر شده بود لطفا نرو مگر اینکه خدایی نکرده لک بینی مشکلی باشه الان الکی استررس نگیر 

بچه ها دعا کنید بتام بالا باشه😭😭😭

من همین دوتا مونده ab چهار روزه اما گفت روز قبل انتقال از فریز در میاریم همش میترسم بلاست نشه😞 و دک ...

منم دوتا دارم عزیزم یکیش یه بار از فریز درآوردن ضعیف بود انتقال ندادن

بعدگفتن دوباره رشدش خوب شد فریز کردیم

البته همش کلانتری میگه فقط یکی انتقال میدم نمیدونم به خدا

😔😔😔😔 مرسی گلم جواب دادی بخدا نمیدونی چقدر خوش بودم و امید داشتم زودتر شروع میکنم

الانم باید خوش باشی خداروشکر الان فهمیدی خوب بود خدایی نکرده انتقال میدادی منفی میشدی اونطوری که بدتره پس برو درمان کن به خودت برس با روحیه خوب برو جلو تو این مسیر همینه