2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045232 بازدید | 684439 پست
سلام عزیزم بهم گفتین گفته بودن علتش کیفیت تخمک بوده ک سقط شد برای این دفعه که باردار شدین برای کیفی ...

سلام عزیزم . به من اینطور گفتن البته تو آزمایش مجدد همسرم مورفو یک بود که پزشک به همسرم هم داروهای تقویتی داده بود ولی خوب چون من اندومتریوز بودم تخمکهام کیفیت نداشتن برای بار دوم ۷ ماه داروهای تقوزتی خوردم . ۴بسته اووبوست . ۳ بسته اینوفولیک . رد کیوتن . ویتامین ای . ویتامین دی . یه داروی دیگه هم بود الان یادم نیست اسمشو 

عزیزم مگه تو IVF هم احتمال بارداری پوچ هست؟ مگه پوچ به این معنی نیست که جنین وجود نداره؟   &nbs ...

متاسفانه برای من شده بود . جنین بلاست ۵ روزه با کیفیت A پوچ دراومده بود . برای همینه که خیلی ها میگن خودتونو درگیر سن جنین و کیفیت نکنین . البته دارچین جون شما اصلا به دلت بد راه نده چون بتات خیلی خوب بود من رشد بتام از اول مشکل داشت . این اتفاق برای همه هم نمیوفته خیییلیییی کم پیش میاد . الکی به خودت و نی نی های خوشگلت استرس نده میری قلبشونو میبینی و ماها هم ذوق میکنیم🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم چی شد آزمایش دادی جوابش چی شد؟

سلام گلم عدد بتام هفده شد گفتن باید باز دو روز دیگه تکرار کنی که ببینیم دوبرابر میشه. ولی من دیگه امیدی ندارم انشالله خدا دل بقیه دوستان با یه عدد خوب شاد

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام گلم عدد بتام هفده شد گفتن باید باز دو روز دیگه تکرار کنی که ببینیم دوبرابر میشه. ولی من دیگه ام ...

عزیزم بیبی چکت مثبت شده بود درسته؟

حتما تکرار کن، داروها رو هم ادامه بده. ایشالله خوب رشد میکنه

من بیشتر خریدامو کردم ...یه سری انلاین یه سری هم قبل تعطیلات ...به نظرم صفر دیگه نگیر میگن زود کوچیک ...

مبارکه عزیزم. راستش من اصلا نمیدونم چی باید بگیرم! فقط یه دست بیمارستانی قبلا خواهرم برام گرفته. اصلا نمیدونم چه چیزایی واجبه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام گلم عدد بتام هفده شد گفتن باید باز دو روز دیگه تکرار کنی که ببینیم دوبرابر میشه. ولی من دیگه ام ...

چرا اینقد ناامیدی. اون دوستمون اسمش رو یادم نیست اولش منفی بود تکرار کرد شد ۱۵ دوباره تکرار کرد شد ۱۱۸.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت