2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045269 بازدید | 684443 پست
اولی طبیعی  الان ای وی اف

براتعیین‌جنسیت‌آی‌وی‌اف‌کردی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خانمهای باردار کسی این جا واکسن انفولانزا زده؟؟؟ عوارض داره؟؟؟

من به اسرار دکترم زدم رفتم کزاز بزنم اول گفتندانفولانزابزن ویه ماه بعد کزاز  زدم هیچ عوارضی اصلا نداشت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعداولین منفی شدن ازمایش انعقادی وایمنی دادم به غیرازسی دی مارکرها .همسرم واریکوسل داره که زیربار عم ...

عزیزم حتما حتما از اورولوژیست بپرسین که گرید چند هست و آیا ميکروسرجری میشه انجام داد، چون گاهی واریکوسل خیلی مشکل آفرین هست 

مامان سبحان خودمون همسرشون واریکوسل عمل کرد و با تشخیص صحیح، الان کامل یه فرد نرمال هست جوری که بچه سوم رو الان طبیعی بارداره خدا رو شکر 😍 😍 😍 

من بازم میگم خودتو نگران نکن. سونوگراف به منم که ۳۲ بودم گفت احتمالا سرکلاژ کنن. دکترم گفت نه. زیر ۲ ...

پس به نظرت واژینال سونو بشم بهتره یعنی ممکنه بیشتر باشه؟! دست خودم نیس اخه استرس میگیرم تا یکم کمرم درد میاد یا شکمم تیر میکشه

پروسه بارداری با لقاح مصنوعیمتاسفانه مشکلات خاص خودش رو بدنبال داره ک روی هر کسی به یه نوعی تاثیر من ...

درسته عزیزم ولی منظورت رو متوجه نشدم واینکه انتقال نچرال داشتی؟؟ 

حالا ناراحتی از میکرو کردن؟ چاره دیگه ایی هست؟؟ 

من گفتم و باز هم میگم هیچ خانمی یائسه نمیشه به طور قطعی با پانکچر، ذخیره هم در حد کم پایین میاد 

اون لاپاراسکوپی و جراحی تخمدان هست که ریسک شدید کاهش ذخیره رو داره، ولی وقتی حساب شده باشه منافعش به مضرات عمل برتری داره

بالاخره هر کاری عوارضی داره ولی کنترل شده و اینکه کیست ساده بلکه ممکنه بوجود بیاد ولی اصلا اصلا خطر وحشتناکی نداره عزیزم

میدونی چی خطر داره؟ شبه علم وگرنه علم اصلا خطرناک نیست هر چند گاهی ظاهرش به مذاق ما خوش نیاد

شما از دکترت پرسیدی اینو گفت؟ ولی من اینجا خیلیا رو دیدم که پایین تر از ۴۰ بودن و خوردن

من رویان میرم به ماما گفتم گفت مصرف بکنی هم مسیله ای نیست ولی نیازی نیست. من خواستم بگیرم دیدم پیدا نمیشه بیخیال شدم

خدایا شکرت
سلام نازی جون خوبی گلم؟نی نی خوبه؟ رفتی آزمایش cvs چی شدجوابش اومد؟ @nazii69    

درود شب خوش عزیزم

۱۲ هفته دادم ازمایش و اما جوابش هنوز نیومده دعا کنید به امید خدا سالم باشه🌸🌸

اینجا کسی سل فری داده چجوریه؟؟؟

درود شب خوش عزیزم ۱۲ هفته دادم ازمایش و اما جوابش هنوز نیومده دعا کنید به امید خدا سالم باشه🌸🌸 ا ...

من انجام عزیزم ریسک ازمایش غربالگریم ۱به ۷۰۰ بود که سلفری دادم بعد ۱۰ روز جوابش اومد هزینشم ۳۴۰۰ بود جنسیتم مشخص میشه

من انجام عزیزم ریسک ازمایش غربالگریم ۱به ۷۰۰ بود که سلفری دادم بعد ۱۰ روز جوابش اومد هزینشم ۳۴۰۰ بود ...

من امروز NT دادم همه چی خوب بود گفت عالیه فقط چون ۳۶ سال سن داری سلفری بده نمیدونم بدم یا نه

البته منتظر جوابcvs هم هستیم

پس به نظرت واژینال سونو بشم بهتره یعنی ممکنه بیشتر باشه؟! دست خودم نیس اخه استرس میگیرم تا یکم کمرم ...

اره. همون سونوگراف هم به من گفت دو هفته دیگه بیا سونو واژینال کنم. برا سونو شکمی چون مثانه پره اندازه سرویکس دقیق گرفته نمیشه.

تازه من موقع سونو واژینال گفتم نمیشه جنسیتشو بگید. گفت من اصلا جنین رو نمیبینم چون دیگه بالاست فقط سرویکسو میتونم سایز بزنم. وقتی هم منو سونو کرد گفت دهانه رحمت کاملا بسته است خیالت راحت باشه. 

تو هم برا اینکه خیال خودت راحت شه اگه نظر دکترت سونو‌واژیناله، سونو کن، خیره ایشالا

من امروز NT دادم همه چی خوب بود گفت عالیه فقط چون ۳۶ سال سن داری سلفری بده نمیدونم بدم یا نه البته ...

من ۲۳ سالم بود و ازمایشم اینطوری شد سونوی منم همه چی نرمال بود.اگه هزینش براتون مشکلی نداره محض اطمینان سلفری بدین 

ایشالا عزیزم دل تمام حاجت دارا شاد بشه منم اینبار مثبت بشم تورو خدا برام دعا کن 

من برا همه منتظرا دعا میکنم. ایشالا خدا صدامو بشنوه. ولی جدیدا این گروه رو دور خبرای خوبه. ایشالا شما هم خوش خبری