2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045287 بازدید | 684449 پست
ممنون عزیزم اره فرتیل ایدمیخورم من.  اره راست میگی ذهنم درگیر بود ولی الان ازبس مسخوابم همسرم ...

منظورم‌فرتیل‌سی‌ام‌بود‌عزیزم‌

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱.۹ بود. کلا ۹ تا جنین داشتم  که با انتقال سوم و آخرین جنینام مثبت شدم. مشکلمون هم الیگو اسپرمی ...

عزیزم‌دفعه‌سوم‌که‌شکرخدا‌مثبت‌شدید‌چه‌داروهایی‌یا

کارهایی‌یاآزمایش‌هایی‌انجام‌دادی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزیزم خوبی‌؟  ببین گلم کلا علت منفی شدن در درجه اول جنین و کیفیتش هست طبق رفرنس ها ولی ش ...

بعداولین منفی شدن ازمایش انعقادی وایمنی دادم به غیرازسی دی مارکرها .همسرم واریکوسل داره که زیربار عمل نمیره .حرکت اسپرم a  صفر.مورفو 3.کیفیت جنین هام شش تا آوسه تا ب.اما سه بار انتقالم منفی شد.دکترم که هیچی نمیگه.واقعا موندم چیکار کنم

عزیزم حتما مثبتی یه درصدم شک ندارم چون یه خانمی اومده بود مرکز هول بود روز ۱۲ رفته بود آز داده بود م ...

عزیزم انشالله خدا بهت کمک کنه

انشالله همه چیز برات فوق العاده پیش بره

مبارررکهههه عزیزم چقدر برات خوشحال بودم یادمه به خاطر استرسی که برات پیش اومده بود نگران بودی خدا ...

الهی دورت بگردم

انشالله منم ازمایشم مثبت بشه

خداواقعا بهم رحم کرده خودش دید ۳شب چقدرفشارو تنش عصبی داشتم

انشالله خداتوناامیدی دست من و شوهرمو گرفته باشه.

انشالله شماهم مثبتی،توروخدا دعام کن باز

من تودنیای واقعی کسی روندارم دعام کنن

شماخواهرای مجازیم من و ازدعاتون بی نصیب نکنید😞😭

الهی دورت بگردم انشالله منم ازمایشم مثبت بشه خداواقعا بهم رحم کرده خودش دید ۳شب چقدرفشارو تنش عصبی ...

انشالله‌آزمایشتم‌مثبت‌میشه

خدارحیمه

خدابزرگه