2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست
چی بگم گلم من که الان ۲۴ هفته رفتم ولی تقریبا دو هفته پیش احساس میکردم بچه تو واژنم لگد میزنه باز دک ...

فردا از دکتر میپرسم ببینم چی میگه راستی شما کمر درد هم داری؟

مطمئنم بخوام به شوهرم بگم بیا بریم ی دکتر دیگه مخالفت میکنه فک میکنه من از خودم میگم 

فردا از دکتر سونو گرافی میپرسم ببینم خودش کدومو پیشنهاد میده خیلی بده ادم به یک دکتر درست حسابی دستر ...

خوبه ۳۰ خیلیا زیر ۳۰ رو سرکلاژ میکنن منتها چون واژینال نرفتی یکم جای شک و تردید هست اگه واژینالم ۳۰ باشه دیگه تو هفته ی شما سرکلاژ نمیکنن فقط میگن خودت رعایت کنی و زیاد سرپا نباشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فردا از دکتر میپرسم ببینم چی میگه راستی شما کمر درد هم داری؟ مطمئنم بخوام به شوهرم بگم بیا بریم ی د ...

کمر درد نه ولی گاهی لگنم سمت چپ و زیر دلم درد میگرفت ی دردایی شبیه پریودی ولی خفیف بود از همینا ترسیدم سرکلاژ کردم. بعدم دکتر هفته ای یدونه امپول پرولوتن و هر ۸ ساعت نصفه قرص ایزوپین بهم داد که واسه پیشگیری از زایمان زودرسه. شما کمر دردی؟ داروچیزی بهت نداده؟

خوبه ۳۰ خیلیا زیر ۳۰ رو سرکلاژ میکنن منتها چون واژینال نرفتی یکم جای شک و تردید هست اگه واژینالم ۳۰ ...

من ۲۰ هفتم الان یعنی دیره برا سرکلاژ؟

راستی نگفتین مثانه باید پر باشه یا خالی من مثانم پر بود وقتی رفتم سونو خدا کنه فردا جورشه برم سونو از این استرس بیام بیرون ممکنه تو واژینال طولش بیشتر بشه؟؟

اهان خداروشکر ایشالا پس  برای منم یکم  میره بالا

صد در صد میره بالا به قوله دکترت اصلا پایین محسوب نمیشه منم چون میخواستم سرکلاژ کنم دکتر گفت دو هفته استراحت کن که موقع عمل تو دستو پا نباشه واسه شما که اصلا جای نگرانی نداره

من ی هفته امپول پروژسترون زدم و هر ۱۲ساعت شیاف سیکلو ژست میزارم

خوب خوبه خیلیارو شیاف میدن . شما هم با ای وی اف باردار شدی یا طبیعی؟ استرس نداشته باشا استرس خودش باعث دردای زایمان زودرس میشه از دکتره سونوگرافی بپرس ببین نظرش چیه مثلا من که سونو ان تی رفتم خوده دکتر سونو گفت به نظرم سرکلاژ کنی بهتره حالا توام بپرسی اونا تجربه دارن میتونن بهتر راهنماییت کنن

خوب خوبه خیلیارو شیاف میدن . شما هم با ای وی اف باردار شدی یا طبیعی؟ استرس نداشته باشا استرس خودش با ...

ن عزیزم با ای وی اف باردار شدم استرس نداشتم تو این مدت الان ۲روزه اینقد بهش فکر میکنم هرموقع میخوام برم سونو منو استرس میگیره .

من از اول هماتوم داشتم جفتم پایین بود باز هماتومم جذب شد دوباره برگشت . ازمایش غربالگریم ریسک متوسط بود مجبور شدم سلفری بدم اصلا ی روز بدون استرس نداشتم تا حالا .حالا اینم بهش اضافه شد 😖😖

من ۲۰ هفتم الان یعنی دیره برا سرکلاژ؟ راستی نگفتین مثانه باید پر باشه یا خالی من مثانم پر بود وقتی ...

در مورد پر و خالی بودنه مثانه اطلاعاتی ندارم. واسه واژینال میدونم باید خالی باشه ولی شکمیو نمیدونم. نمیدونم بعضی دکترا انجام میدن بستگی به دکترت داره ولی اگه دیر باشه و نیاژ باشه ی حلقه هست اسمش پساری هستش از اونا میزارن بدونه بی هوشیم هست اگرم نیاز به پساری نباشه فقط میگن استراحت کن دیگه مشکلی پیش نمیاد

فردا از دکتر سونو گرافی میپرسم ببینم خودش کدومو پیشنهاد میده خیلی بده ادم به یک دکتر درست حسابی دستر ...

اره واقعا کاش این شهرستانا دکترای خوب داشتن ...اشکال نداره نگران نشو کاری ازدستت برنمیاد به جز استراحت ...ایشالا مشکلی پیش نمیاد مطمینم گل پسری سالم وسروقت میاد بغلت 😍

ن عزیزم با ای وی اف باردار شدم استرس نداشتم تو این مدت الان ۲روزه اینقد بهش فکر میکنم هرموقع میخوام ...

منم همینجوری بودم کلا بارداری با ای وی اف همینه عمدتا هماتوم دارن جفتشون پایینه بعد کم کم حل میشه بازم میگم نگران نباش الان یکی از دوستای من طول سرویکسش ۳۰ هست سرکلاژم نکرده کارای سبک خونشم انجام میده خداروشکر مشکلیم فعلا نداره. اونم دکترش گفته بود نیازی به سونو واژینال نیست

صد در صد میره بالا به قوله دکترت اصلا پایین محسوب نمیشه منم چون میخواستم سرکلاژ کنم دکتر گفت دو هفته ...

اهان ایشالا که هممون به راحتی وبدون دردسر نینیارو بغل کنیم ازاسترس رها بشیم 😉

اره واقعا کاش این شهرستانا دکترای خوب داشتن ...اشکال نداره نگران نشو کاری ازدستت برنمیاد به جز استرا ...

ان شاالله خدا تا این جا هوامو داشته و لطفشو شامل حال منم کرده  از اینجا به بعدشم مطئنم هوامو داره اما امان از این دلشوره های گاه و بیگاه