2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست
ماماناسلام از۷ صبح اشکم بندنمیاد😭 بی بی چک روز۱۲ چقدر قابل اعتماده من ۲۷ آبان انتقال دادم ساعت ۱ ...

منم دیشب بیبی زدم نمیدونم یه هالهخیلی  کمرنگ افتاده نمیدونم مثبته یا منفی نگران نباش هنوز زوده ازمایشت چندروزدیگه ست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دیشب بیبی زدم نمیدونم یه هالهخیلی  کمرنگ افتاده نمیدونم مثبته یا منفی نگران نباش هنوز زوده ...

برای من سریع هاله انداخته😭😭😭

چقدر میتونه درست باشه

من ۳شنبه باید آزمایش بدم

منم دیشب بیبی زدم نمیدونم یه هالهخیلی  کمرنگ افتاده نمیدونم مثبته یا منفی نگران نباش هنوز زوده ...

عزیزم مبارک باشه انشاا...ک مثبته چقدخوشحال میشم ک دوستان بی بیشون مثبت میشه چه خبرای خوبی....مشکل منم مثل شما ست پانچکرشدم ۲۸تا تخمک داشتم ولی همش استرس دارم ک جنین میشن یانه،عزیزم میشه بگین شما چندتا تخمک داشتی وچندتا جنین شدن اولین انتقالتون هست شوهرت خیلی ضعیف بودیانه؟ببخشیدزیادسوال پرسبدم دوست خوبم مامان مهربون  

ادریاناجون

زینب جون

نورو خدا بگید چقدر این میتونه درست باشه؟؟

شیاف پروژسترون تاثیری تومثبت شدن کاذب داره؟؟

من ۲تا آمپول hcg  کامل داشتم روز ۳و۶ انتقالم.

امروزاگر روز۱۲ حساب بشه.

یعنی تاثیر hcg هست؟؟

عزیزم مبارک باشه انشاا...ک مثبته چقدخوشحال میشم ک دوستان بی بیشون مثبت میشه چه خبرای خوبی....مشکل من ...

هنوز مطمئن نیستم به امید خدا همشون جنین  میشن ۹تا تخمک داشتم ۴تا جنین شدن هم خودم هم شوهرم مشکل داشتیم انتقال دومم

ادریاناجون زینب جون نورو خدا بگید چقدر این میتونه درست باشه؟؟  شیاف پروژسترون تاثیری تومث ...

ای جان عزیزم مبارکه ، پروژسترون باعث مثبت شدن بیبی چک نمیشه ، ولی hcg چرا ، ولی خب برو سرچ کن ببین تا چند روز تو بدنت باشه باعث مثبت شدن بیبی میشه🤔

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
نه  گلم مگه کشکیه راحت تمام بشه  هیچ کس تا حالا به خاطر پانکچر یائسه نشده  والا فشا ...

خیلی ممنون عزیزم ازجوابت, خیلی میترسیدم تموم بشه. ولی برای جلوگیری از کم شدن بیشتر داروهای تقویتی اوابوست وفرتیل ایدوdhea بخورم خوبه؟؟ 

خداروشکرکه دیگه نداری عزیزم, حتمامیرم کنترل کنم دعاکن نمونه واسم هیچوقت