2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684466 پست
الان داشتم مینوشتم ۱۱۸ خداروشکر الهیییییی همتون خوش خبر بشین الهی هرکی اینو میخونه بیاد خبر خوش بد ...

عزیزم خیلیییی کبارکهههه ایشالا به سلامتی بغل بگیری 😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
من جاریمم تو انومالی ۲۹ بود الان هفته ۳۳ هستش خداروشکر تا الان براش مشکلی پیش نیومده خدا کنه برامنم ...

عزیزم‌مشکلی‌پیش‌نمیاد

به‌خودت‌استرس‌نده

استراحتتو‌زیادکن‌

هیچ‌مشکلی‌‌پیش‌نمیاد

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم باردار نیستم تجربه یه انتقال منفی دارم  ولی یه بنده خدایی میشناسم برای سهل انگاری دکت ...

نمیدونین طول سرویکسش چند بود؟۲قلو داشتن هفته چندم ازدست داد نی نی هاشو؟

جاریم هم‌مثل من انومالی که رفت  ۲۹ بود سرکلاژ نکرد الان هفته ۳۳ هستش خداروشکر تا الان مشکلی نداشته .اره حتما میرم ممنون که گفتین ان شاالله به زودی خبر بارداری شما رو تو گروه ببینم 

عزیزم‌مشکلی‌پیش‌نمیاد به‌خودت‌استرس‌نده استراحتتو‌زیادکن‌ هیچ‌مشکلی‌‌پیش‌نمیاد

روزای اولی خیلی استرس داشتم اما الان ریلکس شدم باز برا فردا کع میخوام برم سونو الان دیگه دل تو دلم نیس

نمیدونین طول سرویکسش چند بود؟۲قلو داشتن هفته چندم ازدست داد نی نی هاشو؟ جاریم هم‌مثل من انومالی که ...

آره عزیزم دو قلو بود هفته 26

نمیدونم طول سرویکسش چند بود 

التماس دعا برام دعا کن خواهری 

انشاءالله شما فرشته سالم بغلش کنی به زودی 

آره عزیزم. پوست شکمم مثل چرم شده! پریشب کهیر داشتم،خارش شدید و التهاب، کلافه هم بودم، داشتم آمپول می ...

الهیییی

عزیزدلم

اشکال‌نداره‌مامانی

یه‌چشم‌بهم‌بزنی‌نصفه‌راه‌روهم‌رفتی..

به‌سلامتی‌گل‌پسرتو‌بغل‌میکنی‌وخنده‌به‌لبتون‌میاد

راستی‌لیلا‌جون‌پسرها‌خیلی‌مامانی‌هستناااا

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
روزای اولی خیلی استرس داشتم اما الان ریلکس شدم باز برا فردا کع میخوام برم سونو الان دیگه دل تو دلم ن ...

اشتباه‌میکنی‌به‌خدا

هیچی‌نیس

هماتوم‌وسرویکس‌فقط‌درمونش‌استراحته..همین

فردابروسونو‌باخیال‌راحت‌بیااستراحتتو‌بکن

آره عزیزم دو قلو بود هفته 26 نمیدونم طول سرویکسش چند بود  التماس دعا برام دعا کن خواهری  ...

اخی چ بد خدا به دلش صبر بده خیلی سخته من فکرشم نمیتونم بکنم دعا کنید برام نصفشو که رفتم ان شاالله بقیه راهم به سلامتی طی کنم . عزیزم لایق باشم حتما دعا میکنم 🙏🏼

الان داشتم مینوشتم ۱۱۸ خداروشکر الهیییییی همتون خوش خبر بشین الهی هرکی اینو میخونه بیاد خبر خوش بد ...

الهی صدهزارمرتبه شکرگلم

جنینت چندروزه بود

چندتا انتقال دادی

عزیزم‌مشکلی‌پیش‌نمیاد به‌خودت‌استرس‌نده استراحتتو‌زیادکن‌ هیچ‌مشکلی‌‌پیش‌نمیاد

من اینا رو نوشتم رو کامنتی که برای من گذاشتی ریپلای کنم منتها نشد. اینجا میگم:

عزییییزممم ایشالله ایشالله به زودی

شما حالا اول انتقال بده بعد ایشالله میای تو باردارها، یاد اون جوکه افتادم که طرف بدون بلیط میخواست قرعه کشی رو برنده شه 😅

اشتباه‌میکنی‌به‌خدا هیچی‌نیس هماتوم‌وسرویکس‌فقط‌درمونش‌استراحته..همین فردابروسونو‌باخیال‌راحت‌بیا ...

راستی چرا با نیم فاصله مینویسی نمیشه ریپلایت کرد. قاطی پاطی میشه همش. خوندنش هم سخته 😀

سلام شادن جون خوبی در چ حالی نی نیت چطوره تکون نمیخوره؟کمر دردی چیزی نداری؟

سلام عزیزم، خوبیم مرسی😍😍😍 شما خوبی؟ گل پسرت خوبه؟

والا تکون به اون صورت حس نمیکنم فقط وقتایی که میشینم یه چندتا نبض خیلی ضعیف حس میکنم چندروز پیش سونو بودم گفت سرش بالاست پاهاش پایین زیاد جای تکون خوردن نداره وگرنه حرکاتش طبیعیه

نه کمر درد ندارم خداروشکر

راستی شما سن جنینت به پریودیو انتقالت میخوره؟ برای من از آنومالی به اینور 7 روز اختلاف افتاده 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام‌عزیزم چیکارکردی انشالله‌ماه‌بعدانتقال‌داری؟

سلام گلم

چهارشنبه که میشه بیست وسوم سیکلم نوبت خراش دارم

ماه قبل ۲۰مریض شدم نمیدونم این ماه هم سرتایم پریود میشم یا نه

اگه خدا کمکم کنه بله ماه دیگه انتقالم میشه.البته صددرصد دوباره سونو داپلر برام مینویسه ببینه خونرسانی رحمم چطوره