2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684468 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس نگران نباش سخته ولی خودتو مشغول کن روزی دو جز قران بخون و استراحت کن 🤲🏻 

باشه عزیزم مرسی🙏🙏🧡

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
الان داشتم مینوشتم ۱۱۸ خداروشکر الهیییییی همتون خوش خبر بشین الهی هرکی اینو میخونه بیاد خبر خوش بد ...

مبارکه‌عزیزم

انشالله‌‌بارداری‌خوبی‌داشته‌باشی

جوجتو‌صحیح‌وسالم‌بغل‌کنی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
به دکترت بگو ببین چی میگه لکت چجوریه چه مقداری هست چه رنگی؟؟ 

با دستمال که پاک میکنم دو سه تا خط لک میوفته قرمز خیلی روشنه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
آره عزیزم. پوست شکمم مثل چرم شده! پریشب کهیر داشتم،خارش شدید و التهاب، کلافه هم بودم، داشتم آمپول می ...

الهی بگردم. 

عزیزم یادته گفتم منم کهیر میزنم؟ امروز به دکترم گفتم گفت شاید به انوکسا ایرانی حساسیت دادی. خیلی ها به اون حساسیت میدن. دو مدل دیگه بهم معرفی کرد. از دفترچه ببینم برات میفرستم. 

این خانمی که صبح آزمایش داد چیشد اسمش رو یادم رفت

سلام‌عزیزم

چیکارکردی

انشالله‌ماه‌بعدانتقال‌داری؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
مبارکه‌عزیزم انشالله‌‌بارداری‌خوبی‌داشته‌باشی جوجتو‌صحیح‌وسالم‌بغل‌کنی

ممنون عزیز دلم ان شالله پسر شما هم همرمان صاحبخواهر و برادر شه🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌹🌹🌹🌹

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝
ببخشید دوستان به من شیاف واژینال دادن باید با انگشت بزارم چه قدر باید بره داخل 🙈🙈

عزیزم‌چیکارکردی

به‌سلامتی‌رفتی‌براپانچر

همه‌چی‌خوب‌بود

شیاف‌چی؟

اندازه‌دوبندانگشت‌کافیه‌وجذب‌میشه

ممنون عزیز دلم ان شالله پسر شما هم همرمان صاحبخواهر و برادر شه🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌹🌹🌹🌹

ممنونم‌عزیزم

شماهاباردارین‌دعاکنین‌ماهم‌نتیجه‌بگیریم..

اگر جنین 5 روزه باشه، روز دهم بی بی چک نشون میده؟ 

آره‌عزیزم‌نشون‌میده

اگه‌بیبی‌چکت‌ازاون‌حساسها‌باشه

شما باردارین تجربه ای دارین در مورد؟

نه عزیزم باردار نیستم تجربه یه انتقال منفی دارم 

ولی یه بنده خدایی میشناسم برای سهل انگاری دکتر و همین سرکلاژ نشدن زایمان زود رس گرفت متاسفانه نی نی هاش از دست داد 

بخاطر همین میگم بری یه چکاپ خیالت راحت تر بشه وقتی دکتر گفته دو هفته دیگه بیا حتما برو پشت گوش ننداز فدات شم 😘😘