2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
دادم عزيزم گفت هفت و نيم شب جواب ميديم زودتر هم زنگ نزن 😅 قلب ندارم ديگه

وای شما چه دلی دارید میرید آزمایشگاه های شلوغ اونهمه منتظر میمونید. من میرم اینجا خانومه روی آزمایش های بارداری همیشه میزنه اورژانسی، حداکثر 3 ساعته آماده میکنن. بار آخر بعد از یک ساعت و نیم آماده شد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای شما چه دلی دارید میرید آزمایشگاه های شلوغ اونهمه منتظر میمونید. من میرم اینجا خانومه روی آزمایش ...

شلوغ نبود خلوت هم هست اتفاقا 

دفعه قبل اصلا عجله نداشتم گفتم منفيه ديگه

اما اين دفعه بايد همون ازمايشگاه ميدادم ك بشه مقايسه كرد....😶

در عوض خيلي معتبره ازمايشگاهش

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝
سلام, گلم خوبی؟ وای برای مادرم عمل نوشتن باید سریع تر برگردم برم.  امروز بادردای شکمیم شروع شد ...

سلام عزیزم. قربونت

عزیزم خدا بد نده.. عمل چرا؟

امروز انتقال داری؟ سعی کن دو سه روز اول بیشتر استراحت کنیا

بچه ها من كم كاري تيروييد هم دارم tsh ام 5.٧ بود رنجش زير ٧ هست اما روزي يه قرص كامممل ميخورم! ...

عزیزم 5.7 بالاست! برای بارداری باید پایین تر از این حرفها باشه. حتما هر چه زودتر مراجعه کن به پزشک

بچه ها گرید b چند درصد احتمال داره مثبت شه 

۱۴ تا تخمک گرفتن ۵ تاش گرید b شد خیلی ناراحتم

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
سلام بچه ها  خوبین،من سه ماه پیش تو این تاپیک بودم بعد از کلی انتظار و دوا و درمون با آی وی ا ...

عزیزم من شما رو یادمه گفتی بارداری،خیلی ناراحت شدم، حتما برو pgd، مطمئنم که به امید خدا نتیجه می گیری،منم همین مشکل شما رو داشتم،رفتم سراغ pgd، حالا منتظرم جنینا pgd شن که برام انتقال بدن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست