2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان ماهک جان خوبی؟ شما از هفته چند نسکافه خوردی؟ من الان ده هفته و دو روزم خیلی دلم میخواد بخ ...

سلام عزیزم خوبم 

من دیرتر بود ولی خیلی دلت می خوتد یبار بخور اشکالی نداده غلیظ نخور چایی که از روز اول همش خوردم 😁

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

@تورک_آنا   سلام آنا جان خوبین عزیزم.گلی من جواب آزمایش همسرمو بردم دکتر گفت دی اف ای بالاست...43 بود یادت باشه.گفت میکرو رو دوباره تکرار کن بیوپسی میکنیم.نظرت چیه؟بیوپسی اسپرم چقدر بهتر میده به نظرت؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
نه قرص نمیخورم ، الو و روغن زیتون و کاهوو پرتقال کیوی میخورم ولی بازم خیلی سخت دفع انجام مبشه ، بدبخ ...

ببین خیلی سخته خدایی. قشنگ درکت میکنم. من یه شب از مقعدم کلی خون اومد که ترسیدم. 

دکترم به من ملین گیاهی داد به اسم پسیلیوم. روشم نوشته دانه اسفرزه با طعم موز. پودرو باید تو نصف لیوان اب ولرم یا ابمیوه مخلوط میکردم میخوردم. برا من اینقدر شدید بود که مثلا ده یازده روز اصلا دفع نداشتم. ولی خب من حالت تهوع شدید هم داشتم همه چیز رو بالا میوردم. یعنی چیز خاصی هم به رودم نمیرسید. من این ملین گیاهی رو هم دوبار خوردم بد نبودا. ولی اینجوری هم نبود که مشکلمو کامل رفع کنه. مایعات بیشتر بخور. من اب میخوردم بالا می اوردم ولی تو تا اونجا که میتونی مایعات بخور شاید بتونه کمک کنه. کلا مشکلیه که بعضی ها تجربه اش میکنن ایشالا تا پایان ماه چهارمت تموم میشه

سلام دوستان من آندومتر رحمم هیچ جوره بادارو بالانرفت  حتی پیاده روی و لوبیاسبزو گوجه هم هرروز ...

سلام عزیزم خوبی? اع نگوگل دختر توکه به من روحیه میدادی خودت چیشدحالا؟ 

داروچی میخوردی؟ پی ارپی چیز سختی نیست اصلا نگران نباش برعکس برای پذیرش رحم خوبه

روز 19سیکل برام انتقال داد

بعد انتقال دومت که منفی شدی چه چکاپ هایی انجام دادی؟؟؟

ببیخشید سوالام زیاد شد

اخه منم مثل خودت دوتا انتقال منفی داشتم.

واسه بیست وسوم سیکلم نوبت خراش دارم

روز۱۴سیکلمم سونوی داپلر دادم که فهمیدم خونرسانی به رحمم خیلی ضعیفه😔😔