2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
 مبارکت باشه علایم داستین

مرسی عزیزم. علایم اصلا مهم نیست عزیزم. نصفش به خاطر داروهاست. یه مقداریش هم تلقین. من لک دیدم روز دهم. بقیه چیزها خفیف بود و به نظرم به خاطر دارو. لک رو هم که همه ندارن. پس اصلا دنبال علامت نباش

بهش میگممم ببینم چی میگه

برا من لاکسی ژل هم تاثیر نداشت. یه جا هم خوندم تو طولانی مدت شل شدگی دهانه رحم میاره که خوب نیست. یکی دچبار خوردنش بی ضرره

یکی از بچه ها اینجا یبوست داشت میگفت قبل از خواب دوتا کیوی بخور خیلی تاثیر داره

صبح که از خواب پا میشی یه لیوان اب ولرم بخور تاثیر داره.

برا همه تجربیات متفاوته باید بگردی ببینی روی تو کدوم جواب میده.

پیاده روی برا من عالی بود که دو سه شب رفتم بعد دکترم فهمید پیاده روی رفتم دعوام کرد چون من لک بینی داشتم قبلش.

خلاصه سعی کن روزی حداقل یه ظرف پر سالاد با روغن زیتون فراوون بخوری.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو خود برگه باید طولش و بزنه حتما به دکترت بگو

سلام مامان ماهک جان خوبی؟ شما از هفته چند نسکافه خوردی؟ من الان ده هفته و دو روزم خیلی دلم میخواد بخورم. بنظرت مشکلی نداره بخورم؟

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
2.4 نه هااا، 24

اره منم شک کردم چون قبلش بهم نشون داد بین ۲.۴ برا همون گفتم پس باید رو ۲۴ بزارم ممنون همش استرس دارم خدایی نکرده اشتباه بزنم 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪

سلام دوستان من آندومتر رحمم هیچ جوره بادارو بالانرفت 

حتی پیاده روی و لوبیاسبزو گوجه هم هرروز خوردم

حالا گفتن پی آر پی رحم کنم

چجوریه؟

درد داره؟

چقد درصد موفقیتش بالاست؟

آندومترمو میتونه ببره بالا؟

دارم دیوونه میشم😭😭😭😭

@زینبی_بابا    

@تورک_آنا    

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪