2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045332 بازدید | 684458 پست
بچه ها لطفا داروهاتون رو بگید هم شیاف میزارید هم آمپول دارید؟ من روزی دو تا شیاف و دو تا دوفاستون ...

شیاف و امپول پروژسترون

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانم عکس بی بی تو بزار ببینیم رنگش خیلی پررنگه لابد آره؟ 

امروز نمیشه عکس گذاشت فکر کنم. خواستم عکس تنظیم سینال اف رو هم بذارم نشد.

آره فکر کنم در پررنگ ترین حالتشه اما من انتظار داشتم بیبی چک رو منفجر کنه انقد رنگ ازش بزنه بیرون    عقده ای دو عالمم   

بچه ها لطفا داروهاتون رو بگید هم شیاف میزارید هم آمپول دارید؟ من روزی دو تا شیاف و دو تا دوفاستون ...

عزیزم من ۴تا استرادیول دارم

روزی یک آمپول پروژسترون

ویتامین دی

یدوفولیک

پروپرانول 

انوکساپارین

عزیزم من ۴تا استرادیول دارم روزی یک آمپول پروژسترون ویتامین دی یدوفولیک پروپرانول  انوکساپ ...

ممنون عزیزم

انشالله بسلامتی این دوران رو بگذرونی

این آمپول رو میشه تو خونه هم زد؟

انشاالله که جواب بگیری راستی چه کارایی این سری برات کرد دکترت که موفقیتت بره بالا

ممنونم عزیزم والا بهم فرتیل سی ام داد روزی سه تا بخورم با یه کپسول جدید که اسمش لاکتوفم بود گفت برا عفونت رحم اونم روزی سه تا با دوتا سرم به اسم لیپوونوس که از داروخانه هلال احمر گرفتم پیدا نمیشد یکیشو دوهفته قبل انتقال برام زدن یکی دیگشو روز انتقال برام تزریق کردن هر کدومشونم گفتن باید شش ساعت طول بکشه که تموم بشه و اینکه برامم پی ار پی انجام دادن