2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون گلم وای داشتم ازمایش سال پیشمومیدیدم 2بودذخیوم امسال شده1/2استرس اونم گرفتم باز. 😫😫😫 اره ا ...

اونارو‌ ول‌کن

اینافقط‌به‌عددن

اصلابه‌گذشته‌فکرم‌نکن

من‌مطمعنم‌جنین‌های‌خوب‌وتپلی‌داری

خداگفته‌ازتوحرکت‌ازمن‌برکت

توتلاشتو‌‌کردی‌حتما‌هم‌جوابش‌میگیری

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

سلام خانوما یه سوال درباره ی امپول سینال اف ای وی اف دارم منم این ماه وارد سیکل ای وی اف شدم دکتر بهم امپول سینال اف خودکاری یاهمون قلمی داده گفته برا شش روزه و درجه ۲۴ و ۱۵۰ واحد که ای امپول ۹۰۰ واحدی هستش من رو درجه ۲۴ تنظیم میکنم ولی  نمیدونم چطوری ۱۵۰ واحد رو تنظیم کنم؟؟؟

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪
راستش من اون موقع تجربه نداشتم، اطلاعات هم نداشتم، پسرم سه روزه بود، داشت از گرسنگی بی حال میشد، دکت ...

والا زینب جون دارم به همه چی فکر میکنم.میخوام اگر یه دفعه مجبور به دادن شیر خشک شدم با روش درست بدم.

البته زینب جون دادن شیر دوشیده هم باید با روش درست باشه دیگه.فرقی نداره.باید با قاشق بدم نه؟

خدایا شکرت  
سلام عزیزم تعیین جنسیت هزینش چقدره؟ میدونب اگر فریز داشته باشیم میشه تعیین جنسیتش کرد یا نه؟

سلام عزیزم نمیدونم هزینه رو فککنم بستگی داری کجا باشه حدودا جنینی ۱.۵ فککنم اما مطمئن نیستم! نه والا نمیدونم اما فککنم بشه 

عزیزم ۲۴رو تنظیم کنی همون ۱۵۰واحد میشه دیگه تنظیم دیگه ای نیاز نداره

اهان ممنون😙 پس برای واحد تنظیم کردن نمیخواد 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪
چی بگم اخه خوده جنین شناسو دکتر بهتر تشخیص میدن. شما چون جنینات هر کدوم تو یدونه نی فیریز شده پس مشخ ...

من ده تا جنینم 

تو ۴ تا نی شد 

۲ تا ۲ تایی و ۲ تا ۳ تایی

ینی اون سه تاییا بی کیفیتن؟ 

گرید بندی نمیکنن اونجا فقط پرسیدم گفت خوبن کیفیتشون همین 

همه رو هم روز ۴ فریز کرد گفت یه روز قبل انتقال باز میشن بلاست انتقال میدیم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام خانوما یه سوال درباره ی امپول سینال اف ای وی اف دارم منم این ماه وارد سیکل ای وی اف شدم دکتر ب ...

عزیزم منم سینال قلمی داشتم 

میذاشتم رو ۲۴ و میزدم 

میشه همون ۱۵۰ واحد 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..